23948sdkhjf

Ta' en bid af Danmark med til USA!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food From Denmark A/S

I efteråret går det løs på USA's største fødevaremesse for private label: PLMA Chicago d. 11. – 13. november 2018 - og du kan komme med.

Food from Denmark arrangerer igen i år deltagelse på den særdeles populære fødevaremesse i USA: PLMA Chicago. Messen forløber sig i november, fra d. 11.-13. novmber 2018,

Det forventes at mere end 1500 udstillere fra 40 lande vil deltage, og messen vil løbende blive besøgt at store internationale detailkæder, men også industrien, food-service og restaurationsbranchen vil gæste messen. 

Blandt de deltagende nationer er Danmark, som gennem Food from Denmark vil præsentere spændende og innovative konventionelle og økologiske produkter. Food from Denmark har arrangeret deltagelse på messen i mange år, og hver gang har der været stor tilfredshed blandt de deltagende danske virksomheder, og derfor ser vi frem til, at gentage successen i år. 

Messens omdrejningspunkt er, som navnet indikerer, Private Label produkter - men andre konstallationer er også meget velkomne. Pt. er to stande afsat til et par spændende danske fødevarevirksomheder, og vi har derfor 6 attraktive standpladser tilbage. 

Kunne du tænke dig, at få hul igennem til det Amerikanske Private Label markeds, så er PLMA-messen oplagt. Skriv til Karsten på kan@foodfromdenmark.dk, og få et uforpligtende projektoplæg. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food From Denmark A/S

Adelgade 35, 1.
8660 Skanderborg
Danmark
Food From Denmark A/S

Send til en kollega

0.107