23948sdkhjf

Op til 70 % rabat på standarder for Maskindirektivet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bowitek ApS

Rådgivningsvirksomheden bowitek der forhandler CE mærkningsprogrammet Safexpert åbner nu op for forhandling af standarder.

I samarbejde med IBF har vi sammensat 3 pakker af standarder. Pakkerne leveres gennem Safexpert og omfatter henholdsvis 7, 13 og 60 standarder.

Anders Birkholm, Safety engineer hos bowitek forklarer:

Standardpakkerne er sammensat med henblik på at gøre arbejdet med standarder så enkelt som muligt. I dag skal man gå fra Safexpert til en anden applikation for at slå op i en standard og finde information. Når standarderne er tilgængelige i Safexpert laver man opslag i redskabet Standard Manager. Standarderne er fuldtekst versioner, og er fuldt søgbare. Det betyder at man hurtigt og sikkert finder den information man har behov for.

Altid opdateret viden

Standardpakkerne leveres med en såkaldt aktualiseringsaftale. Det betyder at man altid har den nyeste version af standarden til rådighed. Dermed skal man ikke længere holde manuelt øje med de standarder man arbejder med. Opdateringerne sker samtidig med at standarderne bliver tilgængelige. Safexpert kan ligeledes gøre opmærksom på kommende ændringer i en given standard.

Demonstrationer:

I forbindelse med lanceringen laver vi online demonstrationer om at arbejde med Safexpert og standarder. Vi har også lavet et par videoer der ligger på bowitek´s youtube kanal. 

Standardpakkerne er blevet til i et samarbejde mellem bowitek og IBF - Automatisierungs- und Sicherheitstechnik GmbH. Adm Direktør Thomas Thillemann Petersen fortæller: Vi fandt meget tidligt ud af at bowitek og IBF har det samme ønske; at levere redskaber og viden der effektiviserer og forenkler CE mærknings processen. At vi nu kan levere standard pakkerne betyder at vores brugere får endnu et redskab der løfter kvaliteten og effektiviserer processen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bowitek ApS

Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Danmark
Bowitek ApS

Send til en kollega

0.094