23948sdkhjf

Emnehåndtering skal også være energieffektiv

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Under temaet ”Emnehåndtering” sætter SMC Danmark nu fokus på nogle af de nyeste og mest energieffektive løsninger indenfor emnehåndtering.

Rigtig mange steder i industrien opleves i dag ”halve løsninger”, som ikke giver produktionschefen den ønskede værdi, men derimod ofte giver anledning til store bekymringer eller ligefrem ærgrelser i det daglige.

Rigtigt valg af griber reducerer nedetid Hos vældigt mange kunder opleves udfordringer omkring håndtering af emner i produktionen, mener Henrik Bonde Jespersen, SMC Danmarks salgs- og marketingchef. Han siger: ”Vi ved jo alle sammen, at det er uhyre vigtigt at holde produktionen i gang og reducere nedetid. I takt med at der stilles større og større krav til leveringstid, prissætning og så videre er valget af komponenter – og dermed selvfølgelig valget af leverandør - blevet vigtigere end nogensinde.”

Henrik Bonde Jespersen fortsætter: ”Vi tror, det er på tide at fokusere på betydningen af gennemtænkte valg af gribere til emnehåndtering. Og vi tror, det kan være ganske svært for produktionsledere og –medarbejdere at optimere på egen hånd og vi tilbyder derfor vores hjælp og rådgivning i samarbejde med vores forhandlere.”

Energineutrale løsninger Med markedets bredeste program af gribere i ryggen står SMC for at være neutrale i forhold til kundens valg af energiform - luft, strøm eller med servo – idet SMC råder over produkter til alle former for energianvendelse. Det brede program omfatter pneumatiske, elektriske, magnetiske og berøringsfrie gribere

Som japansk producent og i øvrigt markedets største producent indenfor SMC’s felt af automationsudstyr, tilbyder SMC solide og efterprøvede løsninger. Løsninger som gennemgås og demonstreres i kundens egen produktion af SMC’s salgsingeniører og i samarbejde med SMC’s forhandlernet.

Henrik Bonde Jespersen mener nemlig, det er vigtigt, at kunden selv oplever, hvilken værdi, man kan opnå i egen produktion med SMC’s gribere og om løsningen skal være pneumatisk, elektrisk, magnetisk eller berøringsfri.

Alt efter kundens ønske beregner SMC energianvendelse og –besparelse vedrørende den aktuelle applikation.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129