23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drypfri sprøjtedyse forstøver i 360º

Vores drypfri 360º interne blandingssprøjtedyse med hult cirkulært mønster forstøver væsker væk fra dysen i alle retninger.

Væskestrømme fra 6 til 55,6 liter i timen med væsker op til 300 centipoise
Vores drypfri 360º interne blandingssprøjtedyse med hult cirkulært mønster forstøver væsker væk fra dysen i alle retninger. Disse dyser kan give en jævn belægning i et rørs indvendige diameter eller lignende rørarbejde. De er også effektive til opgaver, hvor der er behov for forstøvning over et bredt område, såsom at fjerne støv, befugte og afkøle. Dyserne kombinerer væske og trykluft inde i luftdækslet for at producere den fineste tåge af forstøvet væske, der let kan justeres for at imødekomme behovene i din applikation.

En drypfri ventil lukker af for væskestrømmen, når lufttrykket er afbrudt. Dette forhindrer efterdryp, som kan ødelægge finishen på malede eller overtrukne overflader. Drypfri forstøvningsdyser er også et vigtigt redskab til at spare på dyre belægninger og kemikalier eller spare på vandet. Dyserne kan bruges med vand, lette olier, kemikalier, rusthæmmere, maling og farvestoffer.

Den rustfri konstruktion på disse drypfri forstøvningsdyser øger deres holdbarhed og korrosionsbestandighed. Forstøvningsdyserne er tilgængelige med 1/8” BSP, 1/4” BSP og 1/2” BSP gevind og i forskellige størrelser og former for at imødekomme alle behov. Alle modeller leveres med 5 års garanti og er CE-kompatible.

Se mere om mulige løsninger med forstøvningsdyser her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.094