Intern Auditor Fødevaresikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Få styrket din rolle som intern auditor!

Målsætning
Efter gennemførelse af kurset vil du have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.

Indhold

- Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering 
- Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder 
- Samspil med den øvrige organisation med særligt fokus på ledelsens rolle Praktiske cases – gennem hele kurset 
- Kort sammenligning af standarderne ISO 22000, IFS og BRC med fokus på ligheder og forskelle 
- Gennemgang af forhold med betydning for fødevaresikkerheden bl.a. risici i fødevareproduktionen, samspillet mellem HACCP og Operational Pre Requested Programs, sporbarhed, tilbagekaldelse, fremmedlegemer, hygiejne, allegener, GMP etc. 
- Metode til risikofaktoranalyse 
- Metoder til overvågning og vurdering af præstation 
- Love og regler på fødevareområdet

Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der arbejder med fødevaresikkerhed som intern auditor. Kendskab til fødevaresikkerhed og auditering er en fordel.

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.

De nævnte priser er ekskl. moms.

Læs mere...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.113