23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag: 3D-print i aluminium og stål - Hvordan gør de andre?

Er du nysgerrig på, hvordan andre virksomheder bruger eller har tænkt sig at bruge 3D-printet aluminium og stål? Det får du svar på, hvis du tilmelder dig dette foredrag

Arrangementet afholdes mandag, den 7. maj 2018 og vil give dig en ny vinkel på 3D-printet materialer. Du har sikkert allerede hørt en masse om alle visionerne, og nu er det på tide, at du hører mere om, hvilke tanker andre virksomheder har gjort eller gør sig, inden de vælger 3D-print som den nye produktionsmetode.

En af de virksomheder, der kommer forbi med deres tanker og fortæller, er Thürmer Tools.

Dansk Materiale Netværk vil også give dig resultaterne af deres projekt ”Materialer og materiale­valg i procesindustrien”. I projektet er to forskellige aluminiumslegeringer, AlSi 12 og 6061, blevet 3D-printet til slabs for migrationstest sammen med rustfrit stål til fødevareindustrien. Du vil også bli­ve delagtiggjort i de videre tanker efter projektet.

Temadagen henvender sig til folk fra alle industrier, som gerne vil høre om 3D-print med en lidt anden vinkel – alt fra ingeniører, konstruktører, teknikere, designere, tekniske og råd­givende sæl­gere samt nøgle- og stabsmedarbejdere med teknisk indsigt. Eksemplerne kommer fra produ­cen­ter af udstyr og teknologi, som dækker brancherne bredt.

Læs mere og se program for dagen her

Tilmelding til arrangementet kan ske her

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com

Send til en kollega

0.047