23948sdkhjf

Busch præsenterer 2 nye serier af deres Dolphin serie på ACHEMA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Busch lancerer nu 2 nye, komplette serier af deres væskeringsvakuumpumper.

De nye vakuumpumper henholdsvis Dolphin LM & Dolphin LT er konstrueret på en helt ny måde, men stadig baseret på den gennemtestede væskering vakuumteknologi. Med disse vakuumpumper er det lykkedes Busch at optimere den eksisterende teknik, som har været anvendt i mange industrielle processer i årtier. De nye serier er både yderst effektive og samtidig endnu mere energibesparende end de tidligere versioner.

Dolphin LM er et-trins vakuumpumper til det ”grove” vakuumområde, som er fra atmosfærisk tryk til 130 hPa (mbar) sluttryk. Dolphin LT er to-trins vakuumpumper og dækker vakuumområdet fra atmosfærisk tryk til 33 hPa (mbar).
I alt kan de 2 serier fås i 13 størrelser, så en præcis indstilling til hver proces er mulig. Dolphin LM/LT vakuumpumper er opbygget modulært, og har integrerede flow kanaler, hvilket gør dem yderst kompakte. IE3 motoren er direkte flangemonteret.
Det nye tætningskoncept med mekaniske akseltætningsringe i Viton eller FFKM (afhængig af det pumpede medie), garanterer en lang levetid. Som standard er rotoren fremstillet i rustfrit stål. Det er muligt at få ”huset” i rustfrit stål som ekstraudstyr.

Som driftsvæske anvendes normalt vand eller en væske, som er kompatibel med procesmediet. Både ætylenglykol, mineralolie eller organiske opløsningsmidler og væsker, som allerede bruges i processen, kan anvendes. Dolphin LM/LT væskeringsvakuumpumper kan drives i et enkeltgennemstrømningssystem, i et åbent eller lukket væskekredsløb. Med den høje damp- og partikelforligelighed er de yderst robuste vakuumgeneratorer velegnet til udsugning af fugtige gasser eller dampe.
De er derfor forudbestemt til anvendelse i processer inden for procesteknik, kemi og medicinalindustrien, kunststofforarbejdningen, træimprægnering og tørring samt mange andre industrielle anvendelser. Dolphin LM/LT vakuumpumper fås i størrelser med en pumpehastighed fra 80 til 900 kubikmeter i timen. Udføringer til drift i eksplosionsfarlige områder kan leveres i forskellige ATEX-udføringer og temperaturklasser. 


Busch præsenterer de nye Dolphin LM/LT væskeringsvakuumpumper på ACHEMA-messen, hal 8.0, standnummer B27

 

Læs mere om ACHEMA her
Få mere info om Busch og deres andre nye serie væskeringsvakuumpumper her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Send til en kollega

0.089