23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den fynske robothub udvides - igen!

Teknologisk Institut udvider igen sine robotfaciliteter i Forskerparken i Odense. Det er betydelige europæiske investeringer inden for robotsikkerhed og smart produktion, der ligger bag udvidelsen.

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2019. Udvidelsen af robotfaciliteterne er blevet nødvendigt i takt med, at GTS-instituttet har udvidet sin portefølje af europæiske projekter. Det kræver mere plads, fortæller centerchef ved Robotteknologi på Teknologisk Institut, Kurt Nielsen.

“Som følge af, at vi netop har vundet yderligere to europæiske projekter, får vi brug for at udvide vores laboratorier”, siger han og tilføjer:

“Vi er eksempelvis netop gået sammen med fire andre europæiske vidensinstitutter om at gøre det langt nemmere at løfte arbejdsmiljøet og produktiviteten med kollaborative robotter i projektet COVR. Det kræver et nyt laboratorium for robotsikkerhed”.

De nye projekter føjes til en portefølje på nu i alt 10 igangværende EU-projekter inden for robot- og produktionsteknologi – med et samlet budget på omkring 300 mio. kroner. I cirka halvdelen af projekterne er det Teknologisk Instituts robotcenter i Odense, der leder hele den europæiske indsats i projektet.

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047