23948sdkhjf

Siemens tager dansk grossist med til Hannover Messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Industrigiganten Siemens har inviteret Lemvigh-Müller med på Hannover Messe – som den eneste danske grossist

Som en af verdens største industrikoncerner er tyske Siemens naturligvis repræsenteret på verdens førende industrimesse, Hannover Messe, der løber af stablen 23.-27. april. Med sig på sin hovedstand har Siemens stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, der får sit eget podie til præsentationer.

Certificeret af Siemens
”Vi er en del af Siemens’ officielle setup på Hannover Messen, fordi Lemvigh-Müller er certificeret Value Added Reseller, en anerkendelse vi fik af Siemens i 2015”, siger Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Han fortæller, at Lemvigh-Müller stiller med medarbejdere, der er specialiserede indenfor automation og et koncept til tavlebyggere med 3.500 nøje udvalgte komponenter.

Læs mere om Siemens og Hannover Messe her 

Alle kommer
”Som Value Added Reseller skal Lemvigh-Müllers certificerede medarbejdere have den samme tekniske knowhow som Siemens’ egne sælgere. Det betyder, at vi deltager i en del uddannelse i Siemens produkter og teknologier – og at vi bliver inviteret med til arrangementer som Hannover Messe. Det er selvfølgelig en mulighed, som vi er rigtig glade over at få. Alle, der interesserer sig for industriens produkter, kommer til at være der”, siger Henrik Lykke Lilleholt.

Siemens har inviteret to andre europæiske distributører med på standen udover Lemvigh-Müller, som er Siemens’ eneste Value Added Reseller i Danmark.

Du kan møde Siemens – og altså også Lemvigh-Müller - i Hal 9, stand D35. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11