23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

På Mentalsundhed.dk finder du en række gode råd og værktøjer til at tackle stress, angst og depression på arbejdspladsen.

Af Heidi Petersen, SMVdanmark

De fleste mennesker kender en, der har haft stress, angst eller depression, men de færreste ved, hvor man hurtigt kan få råd og vejledning.

 

På Mentalsundhed.dk finder du en række værktøjer og gode råd til at tackle det på arbejdspladsen.

 

”I en tid med høj aktivitet i virksomhederne og samtidig stor mangel på faglærte, er risikoen for fx stressudløste psykiske lidelser større end sædvanligt. Derfor må man som virksomhedsejer gøre, hvad man kan for at passe på både medarbejderne og ikke mindst sig selv”. Det siger SMVdanmarks kommunikationschef, Frederik Faurby, der repræsenterer SMVdanmark i partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’.

 

SMVdanmark, der er hovederhvervsorganisation for 18.000 små og mellemstore virksomheder, er en del af partnerskabet bag hjemmesiden.

 

Én indgang til hjælp
Hjemmesiden er bygget op, så man på forsiden kan vælge, om man søger hjælp til sig selv, eller om man søger til hjælp til en kollega eller medarbejder, der er ved at gå ned med flaget.

 

”Det er ofte lidt af en ond cirkel, hvor man selv har alt for travlt i sin virksomhed til at undersøge, hvordan man kan forebygge og afhjælpe stress hos sig selv og sine medarbejdere. Derfor er det også dejligt, at man på Mentalsundhed.dk har én indgang, hvor man hurtigt og nemt kan finde gode råd til at håndtere mentale helbredsproblemer på arbejdspladsen,” siger, Frederik Faurby.

  

Om Mentalsundhed.dk
Partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’ står bag Mentalsundhed.dk.

 

Formålet med partnerskabet er at styrke den mentale sundhed på danske arbejdspladser. Med de rette værktøjer og en tidlig indsats kan medarbejderen, kollegaen, chefen og organisationen være sammen om at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen.

  

Vil du vide mere?
Vil du høre mere om Mentalsundhed.dk, så er du velkommen til at kontakte SMVdanmarks kommunikationschef Frederik Faurby på faurby@SMVdanmark.dk eller på 51 34 43 77.

 

Hold dig opdateret!

Abonner på nyhedsbreve fra Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder, SMVdanmark.

 

Få rådgivning

Meld dig ind i SMVdanmark og få juridisk rådgivning, medlemsrabatter og vær med til at skabe bedre vilkår for Danmarks små og mellemstore virksomheder.

SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19519414
P nummer: 1002997380

Send til en kollega

0.047