23948sdkhjf

Konfigurer dit APEX gear nemt og hurtigt, og få det leveret inden for 2-3 uger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eegholm A/S

Få 3 fordele ved at vælge et APEX gear, og se hvor nemt det er at konfigurere dit gear.

Gearprogrammet fra APEX Dyna består af godt 9.000 gearvarianter og alle standardgear leveres inden for 2-3 uger efter bestilling. Få et overblik over produktprogrammet hér - https://apexdyna.dk/produkter/

Dine 3 fordele ved APEX gear

APEX ved hvad industrien har brug for, og udvider konstant deres produktpalette for at kunne være med til at skabe et dynamisk markedet.

 1. Konfigurering af gear skal være nemt og hurtig
  Din tid er kostbar, derfor har APEX udviklet et designværktøj, hvor du kan konfigurere dit gear inden for få minutter. Når du har konfigureret dit gear, har du adgang til tegninger i flere filformater. Adgangen til tegninger kan forkorte din udviklingsproces markant.

  Anne viser her hvor nemt det er at konfigurere et gear
 2. Kort leveringstid – standard gear leveres inden for 14. dage
  Hurtig leveringstid af gear er et vigtigt parameter for dig, derfor optimerer APEX konstant deres produktionskapacitet og producerer mere end 90% af deres gear i egne faciliteter. Effektiv produktion og lagerkontrol gør, at APEX kan levere dit gear inden for kort tid hvad enten det drejer sig om et special gear eller ved større mængder.

 3. Socialt ansvar – “grønne produkter”
  APEXs miljøvenlige mål er at have løbende fokus på at reducere miljøforureningen, fremme sundheden og forebygge skade ved nøje at følge miljøregler og effektivt mindske mængden af affald.

APEX kontrollerer kvaliteten af de råmaterialer de anvender i deres produktion for at møde internationale standarder for miljøvenlige produkter.

Kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Klaus på mobil 2710 3762, eller send ham en mail på kja@eegholm.dk

Du kan også læse meget mere om APEX gear på https://apexdyna.dk/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eegholm A/S

Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Danmark
Eegholm A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.15