23948sdkhjf

Hvordan mener du, at 650 mio. kr. skal investeres i GTS-institutterne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Du kan nu give dit input til, hvilken ny viden der kan gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige. Idéerne bliver spillet ind i GTS-institutternes arbejde, og i GTS-nettet håber vi, at du griber muligheden og giver din mening til kende.

Fra d. 17. april og frem til den 31. maj lægger GTS-institutterne deres forslag til, hvad der skal udvikles i de kommende år frem til åben diskussion på www.bedreinnovation.dk. Det sker for at styrke og udvikle de bedste idéer. Her kan virksomheder, erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører, forskere, offentlige myndigheder og private bidrage med kommentarer og idéer, der skal styrke forslagene.

Nye teknologiske serviceydelser skal udvikles
Inden udgangen af 2018 skal Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte indgå kontrakter for op imod 650 mio. kroner med de danske GTS-institutter. Midlerne skal bidrage til at støtte opbygningen af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv og i særdeleshed de små og mellemstore virksomheder.

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte vil i sin prioritering af resultatkontraktmidlerne lægge vægt på de synspunkter og den feedback, som gives via hjemmesiden.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.104