23948sdkhjf

Stor sprøjtedyse forstøver i 360º

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Den nye ½” sprøjtedyse fra Exair med hult cirkulært mønster forstøver væsker i alle retninger - op til 4 meter i diameter.

Disse dyser kan give en jævn belægning på indersiden af ​​rør eller kanaler med store diametre. De er også effektive til opgaver, hvor der er behov for forstøvning over et bredt område, såsom at fastholde støv, befugte og afkøle.

De kombinerer væske og trykluft for at producere den fineste tåge af forstøvet væske, der let kan justeres for at imødekomme behovene i din applikation. Disse sprøjtedyser giver væskestrømme fra 0-568 liter i timen.

Med disse forstøvningsdyser kan du coate, afkøle, behandle og male en række produkter ved hjælp af trykluft og væsker med en viskositet på op til 300 centipoise. De bruges almindeligvis med vand, lette olier, rusthæmmere, kemikalier, maling og farvestoffer.

Den rustfri konstruktion på disse forstøvningsdyser øger deres holdbarhed og korrosions-bestandighed. Dyserne er tilgængelige med 1/8”, ¼” og ½” gevind og i forskellige størrelser og former for at imødekomme alle behov. Alle modeller leveres med 5 års garanti og er CE-kompatible.

Forstøvningsdyserne er også tilgængelige i patenterede drypfri versioner, der lukker af for væskestrømmen, når lufttrykket er afbrudt. Dette forhindrer efterdryp, som kan ødelægge finishen på malede eller overtrukne overflader. Drypfri forstøvningssprøjtedyser er også et vigtigt redskab til at spare på kemikalier eller væsker.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke på nedenstående link for at se mere om vores produkter og løsninger.

Se vores udvalg af forstøvningsdyser her
Se mere om muligheder og løsninger med vores forstøvningsdyser her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

360-intern-dyse4360-intern-dyse3360-intern-dyse1360-intern-dyse2360-drypfri-intern-dyse1360-drypfri-intern-dyse2360-drypfri-intern-dyse4

Send til en kollega

0.092