23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Morgenseminar om 3D scanning

Zebicon inviterer dig til at deltage i et gratis seminar om 3D scanning, som afholdes af fire omgange i løbet af maj og juni måned.

Målevirksomheden Zebicon, som er specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik tilbyder et morgenseminar, hvor du får indblik i, hvordan scanningsteknologien fungerer. 

Seminaret er for alle, som er nysgerrige på 3D scanning som måleteknik.

Det står programmet på

Rundvisning og livedemonstration af forskellige 3D scannere er noget af det deltagerne vil opleve ved morgenseminaret hos Zebicon.

Derudover vil de besøgende blive præsenteret for teknologiens muligheder og hvordan der arbejdes med scannede data. De vil også få indblik i 3D scannernes forskelle og hvilke behov de opfylder.

Det går du hjem med

Ved deltagelse i Zebicons morgenseminar, går de besøgende hjem med en grundlæggende forståelse for 3D scanningsteknologien og dens anvendes i industrien.

Deltagerne vil herudover få indsigt i 3D scannernes forskelle, hvilket kan hjælpe i en beslutningsproces, hvis virksomheden overvejer at bruge 3D scanning til kvalitetskontrol.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Morgenseminaret foregår hos Zebicon i Billund fra 8.30-11.00 på følgende datoer; 23. maj, 24. maj, 19. juni og 20. juni.

Arrangementet er gratis men kræver registrering, da der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding til morgenseminaret om 3D scanning kan ske på www.zebicon.com.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.048