23948sdkhjf

Stor ekstern blandings-sprøjtedyse til overfladebehandling, køling, maling

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vores ½” eksterne blandings-sprøjtedyser forstøver væsker op til 1.150 liter per time.

Den eksterne blandingsdyse er velegnet der, hvor der kræves en stor mængde væske. Den kan bruges på væsker med en viskositet op til 800 cP.

Blandingsdysen fås med et smalt vinklet fladt viftemønster. Den kombinerer væske og trykluft for at skabe en belægning af væske, der let kan justeres til at opfylde behovene i din applikation. 

Med den ½” eksterne blandings-forstøvningsdyse kan man belægge, køle, behandle og male en række forskellige produkter. Brugt med vand, er forstøvningsdyserne en effektiv måde til at køle varme elementer i din automatiseringsproces. Da det er eksterne blandingsdyser, kan luftstrømmen og væskestrømmen styres uafhængigt, hvilket giver den mest nøjagtige væskestrøm.

Forstøvningsdyserne er af rustfrit stål, hvilket bidrager til deres holdbarhed og korrosionsbestandighed. EXAIR forstøvningsdyser fås i ¼” og ½”. Der er en række forskellige spraymønstre og væskeflows til rådighed, så de kan opfylde ethvert behov.

Intern blanding eller sifon forstøvningsdyser er også en del af vores produktprogram, samt patenteret no-drip versioner af alle forstøvningsdyser.

Alle modeller er justerbare, CE-kompatible og leveres med 5 års garanti.

Mere information?
Ønsker du mere information, så kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores forstøvningsdyser på linket herunder.

Se mere om løsninger og muligheder med vores forstøvningsdyser her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.089