23948sdkhjf

Danske verdensklasseproducenter på fiskemesse i Bruxelles

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food From Denmark A/S

Food from Denmark er lige nu at finde på SEG i Bruxelles, 24.-26. april 2018, som er verdens største fiskemesse. Med sig har de 13 danske topprofessionelle udstillere...

En verden af fisk og skaldyr er hvad du finder på fiskemessen, Seafood Expo Global, som i disse dage udspiller sig fra d. 24.-26. april, i ”Brussels Expo” i Bruxelles. Fiskemessen er verdens største af sin slags, og mere end 26.000 besøgende forventes af gæste messen. Blandt dem er indkøbere, leverandører, forskellige medier og andre professionelle - alle på udkig efter spændende og velsmagende fiskeprodukter, leveret af de mest professionelle leverandører.

Danmark er igen i år stærkt repræsenteret via Food from Denmark med i alt 13 udstillere, som alle specialiserer sig indenfor forskellige felter. Fælles for dem alle er det store fokus på miljørigtighed, certificeringer, bæredygtighed, fødevaresikkerhed, sporbarhed, ny teknologi og selvfølgelig velsmag og høj kvalitet – alt dét, som Danmark er særligt dygtige til. Tidligere konkurrerede fiskeproducenterne udelukkende  på pris, men i et marked der konstant udvikler sig og hvor forbrugeren ændrer værdier, skal der tænkes nyt. Danmark er netop blandt de lande i verden, der bedst imødekommer de mange internationale krav om fødevarestandarder og konstant produktudvikler.

Særligt Vega Salmon A/S, som udstiller med Food from Denmark, har valgt at satse 100% på førnævnte kriterier. Virksomheden er en af Danmarks største fiskeproducenter, hvor 90% af produkterne eksporteres. Visionen er grøn og ”Closer to Nature” er blevet virksomhedens mantra, fordi alle aspekter af lakseproduktionen, skal være så bæredygtigt som muligt, for at sikre den højeste kvalitet, samtidigt med at internationale standarder imødekommes. Det er også grunden til, at virksomhedens laks bl.a. har sine egne pas, og dermed 100% sporbarhed fra opdræt til servering. Vega Salmon kombinerer ”cost-cutting” med bæredygtighed, innovation, høje standarder og sikkerhed og holder sig løbende opdateret på globale fødevaretrends fordi målet er, at forudse forbrugerens næste træk.

Med sig har Food from Denmark bl.a. AquaPri, BG Salmon, Bornholms, Chrisfish, Iceberg Seafood, Jelex Seafood, Læsø Fiskeindustri, Ocean Perfect Seafood, Planets Pride, Seawell og Vega Salmon – alle kan findes i Patioen og hal 5. Derudover vil en stor andel af Food from Denmarks medlemmer også udstille, på forskellige steder. Kom gerne forbi standende, og hils på!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food From Denmark A/S

Adelgade 35, 1.
8660 Skanderborg
Danmark
Food From Denmark A/S

Send til en kollega

0.094