23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, stærk controller fra Schneider Electric med indbygget sikkerhed

Modicon M580s fra Schneider Electric er både ePAC og sikkerheds-PLC i én og samme enhed. Controlleren optimerer integrationen af sikkerhedsfunktioner i industrielle applikationer og giver bedre totaløkonomi.

Schneider Electric hæver endnu en gang niveauet for ydelsen af sine industrielle controllere. Med den nye sikkerheds-ePAC Modicon M580s får maskinbyggere og systemintegratorer et stærkt kort på hånden til at levere endnu mere effektive løsninger, hvor optimal drift går hånd i hånd med maksimal sikkerhed for mennesker, processer og maskiner.

·         Modicon M580s er en ePAC og en kraftfuld sikkerheds-PLC, bygget sammen i én enhed. Den er den seneste tilføjelse til Schneider Electrics sortiment af prisvindende M580 ePAC'er - Programmable Application Controllere.

·         Serien er bl.a. kendetegnet ved høj ydelse og Ethernet indbygget direkte i kernen. Det giver stærke kommunikations- og netværksegenskaber og gør M580-serien perfekt til IIoT-applikationer.

 

Økonomiske fordele

Med tilføjelsen af avancerede sikkerhedsfunktioner i den nye M580s bliver det nemmere at integrere avancerede sikkerhedsfunktioner i industrielle applikationer. Flere steder er det muligt at "spare" en selvstændig sikkerhedscontroller, og det giver både driftsmæssige, sikkerhedsmæssige og økonomiske fordele.


Flemming Hansen, segmentchef for industri i Schneider Electric Danmark, forklarer:

"I industrien er systemerne til kontrol af produktion og processer traditionelt adskilt fra sikkerhedssystemerne. Det øger både kompleksiteten og omkostningerne til hardware, installation og vedligeholdelse. Med M580s integrerer vi teknologier og funktionalitet i ét system, som understøtter IIoT og samtidig sparer tid og penge."

 

IIoT-platform

Modicon M580s er en del af Schneider Electrics EcoStruxure™ Plant IIoT platform og bruger de samme softwareværktøjer, kabling, tilbehør og X80 I/O-arkitekturen som de øvrige M580-controllere.

Den nye sikkerheds-ePAC er dobbelt TÜV-certificeret (både til processikkerhed og maskinsikkerhed), lever op til de fleste standarder for ild og gas og er desuden certificeret på cybersikkerhedsniveau Achilles 2.

"Industrien er ikke kun fokuseret på at optimere driften og reducere energiforbruget. Sikkerheden er lige så vigtig, og det gælder både cybersikkerhed og sikkerhed for mennesker og maskiner. M580s imødekommer de behov ved at integrere alle aspekter af sikkerhed med produktions- og processtyring," siger Flemming Hansen.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte segmentchef Flemming Hansen på mail flemming.hansen@schneider-electric.com.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

FSH
Flemming Stordal Hansen
Segment Manager
+45 60217836 flemming.hansen@schneider-electric.com

Send til en kollega

0.049