23948sdkhjf

Nye kyllingeprodukter taler ind i populær food trend

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euro Poultry A/S

Vores nye produkter fra Top Table giver dig stærke kort i en voksende snackingkultur, hvor der stilles krav til små og hurtige madoplevelser.

Snacking er en trend, der bare vokser sig større og større, og de små, hurtige mellemmåltider er efterhånden blevet en naturlig del af vores travle hverdag. Men det betyder ikke, at vi spiser hvad som helst for hurtigt at få stillet den lille sult. Vi er ofte på udkig efter madoplevelser, som kan give os et tiltrængt pusterum, hvor nydelsen er i centrum.

Den voksende snackingkultur dækker over en rigtig stor målgruppe – både børn, unge og voksne – og der er mange anledninger til at snacke i løbet af dagen. Med andre ord er der også mange muligheder for dig, hvis du formår at tænke snacking ind i dit køkken!

Det gælder uanset, om du arbejder i en café, kantine, sandwichbar eller noget helt fjerde. Behovet for en hurtig snackoplevelse kan opstå hvor som helst, når som helst.

 

Giv dig selv stærke kort med de nye kyllingeprodukter fra Top Table

Det kræver ikke den store omvæltning af hverken dit køkken eller budget, hvis du vil sætte snacking på menukortet. Vi anbefaler, at du begynder med få produkter, og ser, hvordan det går. Det interessante er faktisk, at dine gæsters behov for at spise små portioner samtidig øger deres lyst til at noget nyt. Så du skal ikke være bange for, at dine gæster ikke tør prøve dine snacks – tværtimod.

Mangler du et sted at starte, kan vi varmt anbefale de nye kyllingeprodukter fra Top Table, som i høj grad taler ind i den populære trend. Tilbyd eksempelvis dine gæster vores saftige og sprøde buttermilk panerede kyllingestrimler, som man ved første blik går lyst til at sætte tænderne i. Og hvis dine gæster, ligesom de fleste, godt kan lide at dyppe kylling i sweet chilisauce, så er vores saftige og møre kyllingespyd med sød chili også en stensikker vinder!

Du kan læse mere om snacking og de to nye produkter på vores hjemmeside. Og du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter, hvis du har brug for inspiration til at sætte snacking på dit menukort.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Send til en kollega

0.11