23948sdkhjf

Tilslutning til fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Festo Danmark

Integreret konnektivitet begynder med elektrisk automation fra Festo

Fra komponenter til skyen: for at opnå integreret automation og digitaliserede maskiner og systemer, kan rådgivende ingeniører og konstruktører nu stole fuldt på Festo. Det gælder for alle niveauer, fra mekanisk til elektrisk samt intelligent konnektivitet, uanset hvilken standard der anvendes af kunden.
 
Som automationspartner udvider Festo maskin- og systembyggeres automationsekspertise ved at tilbyde en bred vifte af holdbare komponenter og komplette håndteringssystemer samt kontrol- og styringsløsninger. Integrerede grænseflader, innovative hardware- og softwareløsninger, fremadrettede konstruktionsløsninger og åben automations-arkitektur med integreret tilslutning udgør et solidt fundament for at implementere applikationer i Industri 4.0 æraen. Det sikrer integreret konnektivitet fra starten. 

Mekanisk konnektivitet

Mekanisk konnektivitet skal være implementeret i produktionen. Håndteringssystemer fra Festo er ikke kun kompakte og omkostningseffektive, de giver desuden et optimalt installations/arbejdspladsforhold til optimal pladsudnyttelse for montagesystemer. Eksempelvis behøver spindel- og tandremsakserne ELGC og minislæderne EGSC ikke adaptere og er dermed lette at samle til kompakte håndteringssystemer baseret på "one-size-down"-konceptet; uanset om det er som en del af montagesystemer, test- og kontrolsystemer, til håndtering af smådele i elektronikindustrien eller til desktop-applikationer.

Elektrisk konnektivitet

Servomotorer, servocontrollere og open-loop kontrolsystemer fra Festo leverer den elektriske konnektivitet til understøttelse af mekanisk konnektivitet. Eksempelvis er den kraftige servomotor EMME-AS tilpasset de modulære akse-systemer ELGC og minislides EGSC fra Festo. De kombineres med servomotor controller CMMP-AS for perfekt positionering.

Intelligent konnektivitet

Alt i alt sikrer dette intelligent konnektivitet og fleksibel kommunikation mellem alle komponenter. Med IoT gateway CPX-IoT som grænseflade mellem automationsplatformen og skyen-, kan maskinkonstruktører og operatører, opnå forretningsmæssige fordele gennem Industri 4.0. IoT gateway CPX IoT udgør en nøglefærdig forbindelse til komponenter og moduler fra fabrikken til Festo Cloud via et OPC UA interface. Det forenkler virkelig dataanalyser, forebyggende vedligehold og tilstandsovervågning. Automationssystemet CPX-E giver dem mulighed for at tilslutte deres egne maskinstyrings- og drevsystemer med Festo Motion Control og remote I/O fra Festo for integrerede tilslutningsmuligheder på alle niveauer.

Læs mere om konnektivitet og elektrisk automation her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Festo Danmark

Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Danmark
Festo Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078