23948sdkhjf

Hybrid transport gør individualiseret masseproduktion rentabel

| Medlemsnyhed | Indrykket af B&R Industrial Automation A/S

På Hannover Messe viste B&R Automation for første gang, hvordan deres nyeste innovation, ACOPOStrak, kan kombineres med konventionelle transportbånd (conveyors).

Dette bringer fleksibiliteten i det intelligente ACOPOStrak-system sammen med de lave omkostninger ved et transportsystem og skaber det perfekte mix til mere omkostningseffektiv massetilpasning.

Problemfri shuttle-håndtering
En intelligent station på sporet gennem produktionslinjen er alt, hvad der kræves for at skabe et massetilpasset produkt. Produkttransport håndteres næsten udelukkende af low-cost transportbånd - undtagen den ene station hvor produkterne tilpasses. Det er her, det intelligente ACOPOStrak kommer i spil. Da begge systemer bruger de samme styreskinner, er overgangene mellem dem glidende.

Massetilpasning til brownfield-anlæg
ACOPOStrak kombinerer motor og elektronik i en enkelt enhed med effektelektronik og en kraftig processor integreret i motorhuset. Der kræves ingen ekstra omformere eller drev, hvilket gør det intelligente transportsystem ekstremt kompakt.

Carsten Clemensen, Nordic General Manager hos B&R, fortæller; ”Takket være det modulære design er det nemt at integrere ACOPOStrak-segmenter af forskellig længde i allerede eksisterende anlæg. Så kombinationen af ACOPOStrak og konventionelle transportbåndsløsninger kan give en super, kostoptimal løsning.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B&R Industrial Automation A/S

Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Danmark
B&R Industrial Automation A/S

Send til en kollega

0.115