Temadag i MMFoodtech om digitalisering, innovation og produktansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Industrisamarbejdet - En del af DI

Fødevarebranchen er i rivende udvikling i disse år, og det stiller nye krav til leverandørerne af udstyr.

På denne temadag stiller vi skarpt på den seneste viden om de værktøjer, der benyttes i branchen, og vi besøger samtidig det spritnye Food Innovation House i Vejle.

På temadagen møder du nogle af de mest banebrydende virksomheder, som fortæller, hvordan de arbejder med digitalisering i praksis. Du vil gå fra temadagen med håndgribelig viden om, hvordan du som udstyrsleverandør til fødevarebranchen kan komme i gang med digitalisering. På dagen får du konkrete bud på, hvordan man håndterer det produktansvar, der følger med digitaliseringen som udstyrsleverandør.       

Står I med innovative produkter eller projekter, vil du få inspiration til, hvordan I kommer i gang og får den rette sparring til bl.a. produktansvar, kapital og markedsadgang.

I løbet af dagen vil der naturligvis være plads til networking med kollegaer fra branchen.

Tilmeld dig dagen her - alle er velkomne

Program
09:30 – 10:00

Registrering, kaffe og let morgenbrød


10:00 – 10:10
Velkomst
v/Rune Jacobsen, chefkonsulent, Industrisamarbejdet


10:10 – 10:40 
Update på udfordringerne for branchen
v/Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer


10:40 – 11:10
Foss A/S, en virksomhed under stor digital omstilling
v/Rasmus Blom, SVP Digital Business, Foss A/S

11:10 – 11:30
Kaffepause og networking


11:30 – 12:00
Dataoverførsel ved digitalisering - hvilken teknologi skal jeg vælge?
v/Tom Togsverd, partner, Indesmatech ApS


12:00 – 13:00
Frokost


13:00 – 13:45
Food Innovation House - rundvisning og indblik i husets muligheder
v/Jørgen Andersen, CEO, Bagger Sørensen Invest A/S


13:45 – 14:15
Sådan spiller cloud løsninger og fødevaremaskiner sammen
v/Henrik Jensen, CEO, Harting ApS 


14:15 – 14:40
Fra idé til virkelighed
v/Søren Svanebjerg, Business Developer, CAPNOVA A/S


14:40 – 15:10
Kaffepause og networking


15:10 – 15:40
Hvilket ansvar påtager en leverandør sig?
v/Rasmus Paus Torp, senioradvokat, Bech-Bruun Advokater


Ca. 15:40
Afrunding og opsamling på dagen
v/Rune Jacobsen, chefkonsulent, Industrisamarbejdet

Tid og sted:
Tid: Onsdag den 30. maj 2018, kl. 09.30 - 16.00.
Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle (Dandy Business Park)
Pris: Gratis deltagelse for medlemmer af MMFoodtech.

Medlemmer af DI: 750 kr.
Medlemmer af Fremstillingsindustrien eller IAK får 50% i tilskud: 350 kr.
Øvrige 1.500 kr.

Tilmelding her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Industrisamarbejdet - En del af DI

H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Industrisamarbejdet - En del af DI

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.135