23948sdkhjf

SMC lancerer ekstremt fleksibel sugekop af blå silikonegummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Etikettering bliver aldrig det samme. Sugekoppen er designet til at give optimalt ansug på tynde emner såsom folie og film.

Den blå sugekop af silikonegummi forhindrer rynker og er i overensstemmelse med FDA 21CFR§177.2600 elueringstesten.

SMC har udvidet sit sortiment af sugekopper med ZP3P, der med et unikt design for stabilt ansug og håndtering på kritiske eller følsomme emner, skiller sig markant ud fra andre sugekopper på markedet.

ZP3P’s tynde og bløde skørt reducerer lækage og giver et stærkt greb, hvilket gør den ideel til arbejde med tynde emner, der normalt ville deformeres under ansug.

Desuden skaber sugekoppens flade form i kombination med de centrerede ribber en overflade, der hverken beskadiger eller ødelægger produktets overflade og samtidigt forhindrer rynker på tynde materialer som folier og film.

Sugekoppen er lavet af en silikonegummi, der er i overensstemmelse med FDA 21CFR§177.2600 elueringstesten og er desuden iøjnefaldende blå, hvilket gør den ideel til fødevare- og medicinalindustri.

Sætter nye standarder inden for etikettering
Salg- og marketingchef hos SMC Danmark A/S Henrik Bonde Jespersen fortæller: "Hos SMC har vi udvidet vores sortiment af silikonegummisugekopper med ZP3P, som er designet med præcision og etikettering i tankerne. Den er meget tilpasningsdygtig og fungerer sammen med de vanskeligste arbejdsemner – dem, der er ujævne, bløde, variable eller ultratynde - såsom filmindpakkede produkter. Og det uden at efterlade rynker overhovedet."

ZP3P sugekoppens design gør den velegnet til en bred vifte af applikationer som filmemballering, palletering, trykning og mærkning. Kunderne kan vælge imellem syv forskellige typer adaptere og muligheden for en buffer.

For mere information om den blå ZP3P sugekop besøg www.smcdk.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.083