23948sdkhjf

SMC slår design af alle digitale pressostater sammen for at få samme suveræne display

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Succes med ZSE20(F)/ISE20-serien af pressostater, der har 3-skærms display, 3-trins indstillingsfunktion og valgbar funktion for forsinkelsestid gør, at serien udvides til ZSE20(F)#ISE20# (A, B og C).

Udvidelserne giver operatøren en markant bedre brugerflade og letter dermed betjeningen i det daglige.

A-, B- og C-varianterne i ZSE20(F)/ISE20-serien betyder, at hele sortimentet af digitale pressostater udvides. De tre nye varianter deler originalens display, indstillinger, den valgbare funktion for forsinkelsestid samt det kompakte letvægtsdesign. Alle modeller giver operatørerne nemmere aflæsning, samtidigt med at de er lettere at indstille, fordi der skal trykkes på færre knapper.

De nye varianter matcher også krav til kabinet, output typer og media i de nuværende serier:

A-modellen erstatter ZSE30(F)/ISE30A-> IP40, NPN/PNP og analogt output
B-modellen erstatter ZSE40(F)/ISE40A-> IP65, NPN/PNP og analogt output
C-modellen erstatter ZSE80(F)/ISE80A-> IP65, NPN/PNP og analogt output. Modellen er særligt til væsker.

SMC har lyttet til kunderne
Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark A/S, fortæller: ”Oven på sidste års succes med ZSE20(F)/ISE20-pressostaten er vi gået skridtet videre og har udvidet sortimentet med disse nye modeller. Det skyldes selvfølgelig tilbagemeldingen fra markedet, hvor kunderne især har været imponerede over designets funktionalitet, brugervenligheden og nøjagtigheden i den lettilgængelige information, der vises med en minimal forsinkelse. De synes også, pressostaten er både energi- og omkostningseffektiv i produktionen.”

Øget fleksibilitet og markant bedre brugerflade ved ZSE20(F)#/ISE20# omfatter, at de indstillede top- og bundværdier bibeholdes selv efter strømafbrud.

Modellernes kompakte letvægtsdesign giver ikke kun pladsbesparelser men pga. den reducerede vægt er der færre mindre moment at tage højde for, når sensoren monteres i mobile applikationer såsom robotarme.

For mere information besøg www.smcdk.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.096