Løsninger til lifte og elevator.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wieland Electric A/S

Wieland Electric tilbyder en bred vifte af produkter til elevatorer og tavler inden for lifte og elevatorer.

Wieland Electric tilbyder en bred vifte af produkter og løsninger til elevator og tavler inden for lifte og elevator teknologi. Alle produkterne opfylder de nye elevatorstandarder EN 81-20/50 og er derfor velegnede til nye byggerier, samt til modernisering af lifte og elevatorer.

Innovativ installation og belysningsløsninger, såsom de pålidelige og robuste Podis® produkter, opfylder alle normer og krav og er på samme tid ekstremt tidsbesparende og driftssikre. Podis® LED nødbelysning er for eksempel nemt at installere. Har minimal vedligeholdelse og giver sikkerhed i nødsituationer og ved strømsvigt. Det kompakte armatur, som kan tilpasses efter kundens ønske, passer til passager- og godskraner, samt til elevatorer. Det robuste RST stiksystem imponerer med sin hurtige installation og høje IP beskyttelsesklasse. Præfabrikerede stik og distributionsblokke gør det sikkert og let at installere.

Wieland Electric tilbyder også certificerede sikkerhedsprodukter testet i henhold til EN 81-20/50.
Standard sikkerheds løsninger opfylder alle nødvendige elevator sikkerhedsfunktioner. Takket være Samos® PRO sikkerheds PLC og sikkerhedsrelæer kan sikkerhedsfunktioner som zonemonitering af elevatorstole, dørmonitering, UCM og andet let implementeres. Porteføljen omfatter også elektroniske produkter, såsom strømforsyninger, monterede klemmerækker og VPN mobilroutere.

Med både modulære produkter og kundespecifikke løsninger, tilbyder Wieland Electric den rigtige løsning til ethvert elevatorkoncept. Derudover hjælper Wieland Electric sine kunder med en bred vifte af support og tjenester.

For mere information, se: Yderligere Info

 Wieland Electric A/S udstiller på El og Teknik 2018 - besøg os på stand C-3633


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Danmark
Wieland Electric A/S

Billeder & videoer

Aufzug_SchaltschrankLift_Aufzug_RST_PODIS_SystemR1.340.6x30.0_Gruppe_ATemplate_Aufzug_spiegel_print

Send til en kollega

0.113