23948sdkhjf

Ny komplet pakkelinje øger kapaciteten hos Shipping.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fisker Skanderborg A/S

Shipping.dk tilbyder deres kunder pakning af gods i sække i forbindelse med deres shipping aktiviteter. Det er populært, og nu øger virksomheden kapaciteten.

Shipping.dk er en af landets førende shipping- og logistikvirksomheder. Her kan kunderne kombinere fordelene ved transport ad søvejen med muligheden for at få klargjort deres produkt til distribution til slutbrugerne. Det sker ved flere pakkelinjer, hvor kundens produkter kan pakkes i sække præcist efter det specifikke behov.

Udvider kapaciteten
Shipping.dk har gennem flere år haft en enkelt pakkelinje til træpiller på lokationen i Køge. Nu er kapaciteten øget med endnu en fuldautomatisk pakkelinje, som er bygget sammen med den eksisterende, hvilket eksempelvis giver alternative muligheder for den afsluttende indpakning af pallerne.

Rolls Royce løsning fra Fisker
Udvidelsen af kapaciteten er sket i tæt samarbejde med Fisker Skanderborg, som både har været ansvarlige for udvikling, levering og montering af den nye linje og for at tilpasse dele af den eksisterende, som eksempelvis udskiftning af rullebaner, i forbindelse med sammenbygningen af de to anlæg.
”Vi har kendt Fisker i flere år, og de har et rigtigt godt ry for løsninger i ”Rolls Royce klassen”, fortæller director Nicolai Ravn fra shipping.dk. ”Derfor valgte vi at gå i en nærmere dialog med dem om den nye løsning, og sammen fandt vi frem til det rigtige.”

Optimal logistik og øget fleksibilitet
Den komplette linje fra Fisker kan således håndtere kundens gods fra det tippes af med en gummiged til godset ligger færdigpakket på paller. Linjen er bygget op omkring den nye F1000 Su&So kontinuerligt kørende posemaskine fra Essegi, som kan pakke op til godt 1500 sække i timen, og omfatter desuden palleteringsanlæg og hættestrækmaskine.

”Vi har samtidigt optimeret på logistikken på anlægget,” fortæller salgsdirektør Peter M. Henningsen fra Fisker. ”Fremover kan shipping.dk’s kunder bl.a. vælge, om pallerne skal gennem folievikler eller hættestrækmaskine alt efter, hvad der passer bedst til deres behov.”

Løsningsorienteret dialog
Det nye anlæg er nu i drift og kører med en hastighed over det forventede. ”Vi har haft en rigtig god dialog med medarbejderne fra Fisker gennem hele processen,” siger Nicolai Ravn. ”Når der skal monteres et nyt anlæg, som skal samkøres med et eksisterende, og der skal minimeres på antal nededage i produktioner, giver det naturligt nogle udfordringer. De er løst til min store tilfredshed sammen med Fisker, som har haft et godt blik for alle dele af processen i hele forløbet.”

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fisker Skanderborg A/S

Niels Bohrs Vej 16
8660 Skanderborg
Danmark
Fisker Skanderborg A/S

Send til en kollega

0.101