23948sdkhjf

Vandfilter til vandskærer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Water Jet Cutter maskiner bruges i alle industrier. De kan skære alt fra metal til fødevarer, og bruger et (meget) højt vandtryk og en præcist udformet dyse til at styre skæring med vand. Men det er vigtigt at filtrere...

Dysens levetid kan påvirkes ved uforudsete partikler og sedimenter i vandet, hvorfor man bør bruge et vandfilter til sin vandskærer maskine. Filterhuset afhænger af systemet, da nogle systemer kører med højt tryk på det lukkede loop med vandet. Ved lavt tryk bruger man et plastik hus, og ved højere tryk rustfri stål. Lavt tryk er alle systemer under 6 bar, som er langt de fleste, da de tillader filteret at sidde før højtrykspumpen.

Det billigste og mest brugte forfilter er DOE-dybde filtrene (Ultra-Depth PP-TF) og slutfilteret afhænger af maskinens behov, men her bruges enten et  høj-effektivitets pleated filtre, som Ultra-Pleat PPF eller PP100, eller endnu et Ultra-Depth PP-TF med lavere filtreringsgrad.

Man skal gerne ned på 1 µm, og man kan enten gøre det på 2-3 trin med forfilter, for at optimere filtrenes levetid og beskyttelse af maskinen, eller i et enkelt trin, og skifte filteret oftere.

 Denne løsning virker både ved maskiner med lukket loop af vand, og ved den klassiske model med vandindgang.

 

Nysgerrig, men brug for mere information? Kontakt os på telefon 82 30 30 20 eller e-mail info@ultra-filter.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

Water cutter (Wiki)Ultra-Pure UP100 seriesA1010060-trasp_fritlagtuflogo2016_medkontakt

Send til en kollega

0.112