23948sdkhjf

Aqua Sur i Chile 17. - 20. oktober - dedikeret akvakultur - deltag på dansk fællesstand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Du kan stadig nå at komme med på den danske fællesstand på Aqua Sur i Chile, den ledende messe på den sydlige halvkugle dedikeret akvakulturindustrien . 16 danske virksomheder er allerede tilmeldt.

Danish Fish Tech Group arrangerer i samarbejde med den danske ambassade i Chile den danske fællesstand på Aqua Sur messen i Chile.

Du  kan som dansk virksomhed sammen med andre danske leverandører til akvakulturindustrien opnå en stærk synlighed og profilering af dine løsninger overfor vigtige aktører og beslutningstagere fra den syd- og mellemamerikanske region.

Tilbyder din virksomhed udstyr, løsninger, rådgivning, know-how eller teknologi til akvakultursektoren eller tilknyttet fisk- og skaldyrsforarbejdningsindustri og har interesse i den syd- og mellemamerikanske region kan deltagelse på den danske fællesstand på Aqua Sur være en stærk indgangsvinkel til regionen.

Hvorfor udstille på den danske fællesstand på Aqua Sur:

  • Du og din virksomhed bliver profileret på den førende messe inden for akvakultur i regionenen, hvor flere end 22.000 aktører fra regionen ventes at besøge messen.
  • Deltagelse på den danske fællesstand på Aqua Sur vil sikre din virksomhed stor synlighed på messen.
  • Som arrangør af den danske fællesstand tager vi hånd om meget af det praktiske, så du kan fokusere på dialog med kunder og potentielle kunder.
  • Mød beslutningstagere på Aqua Sur fra primært Chile, men også fra øvrige lande i Mellem- & Sydamerika.
  • Akvakulturindustrien er en vækstsektor i Mellem- & Sydamerika. Frem mod 2030 har man i Chile en ambition om at vækste lakseproduktionen alene med op mod 40% til 1,2-1,3 mio. tons. Chile er desuden verdens næststørste lakseproducent i verden.
  • Chile har fokus på bæredygtighed og effektivitet i akvakulturindustrien og tilknyttet forarbejdningsindustri, hvilket byder på muligheder for danske leverandører af rådgivning, løsninger og innovativ teknologi til sektoren.

Klik her for at læse mere om Aqua Sur, finde priser og tilmelde din virkomhed.

Deadline for tilmelding er 22. maj.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere, så kontakt os allerede idag.

Martin Winkel, martin.winkel@dk-export.dk, +45 60208557

Lise-Marie R. Hornsved, lisemarie.hornsved@dk-export.dk, +45 60208568


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.148