23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye medarbejdere

5 nye medarbejdere er blevet ansat i Glostrup afdeling

 

Jesper Teglhus Bang blev uddannet i 1983 som teknikumingeniør. Jesper har bl.a. erfaringer fra maskinindustrien, heriblandt en længere årrække hos FLS i Valby og i udlandet. Han har beskæftiget sig med design og maskinkonstruktion, såvel som med sikkerhed og EU direktiver, såsom Maskindirektiv og ATEX..

Speciale i: CE-mærkning & Atex

Øvrige kvalifikationer: Jesper T. Bang vil styrke Process Engineering kompetencer inden for konstruktionstegninger.

Pernille Lykke Toxværd er nyuddannet maskiningeniør. Inden Pernille begyndte på uddannelsen til maskiningeniør fik hun uddannelse som elektriker hos SIF gruppen. Ved siden af studiet til ingeniør arbejdede Pernille som produktionsassistent ved Aquaporing A/S hvor hun købte udstyr, reservedele og kemikalier. Hun stod også for ledelse af mindre projekter

Speciale iEl teknik, Membran filtrering og Projekt support

Øvrige kvalifikationer: Pernille Lykke Toxværd vil styrke Process Engineering kompetencer inden for projekt support.

Kristina Lohmann Jakobsen blev uddannet i 1996 som teknisk assistent. Kristina har gennem en årrække arbejdet hos Haldor Topsøe, hvor hun har tegnet rør i 3D. De sidste 2 år har hun arbejdet hos COWI hvor hun bl.a. brugte Plant 3D.

Speciale i: AutoCAD Plant 3D og P&ID diagrammer

Øvrige kvalifikationer: Kristina Lohmann Jakobsen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for konstruktionstegninger.

Peter Christensen blev uddannet i 1987 som bygningsingeniør. Har arbejdet med rør og mekanisk udstyr i olie- og kraftværksbranchen siden uddannelsen. Han har været ansat både hos rådgivere, entreprenører og bygherrer. Var i en del år udstationeret i Norge for et rådgivende ingeniørfirma og har de sidste par år arbejdet ved Dong. Har erfaring med projektfaser fra feasibility studier til udførelse på byggeplads.

Speciale i: Konstruktionstegninger & PI og Flow diagrammer

Øvrige kvalifikationer: Peter Christensen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for projektering af rørsystemer.

Christian Kofoed Andersen blev uddannet i 1981 som maskintekniker Han har erfaring over 20 år med
AutoCAD fra bl.a. GEA Niro og 4 år i Milano hos en anlægsbygger. Fra Alfa Laval’s Olie & Gas afd. har han
erfaring som dokument koordinator.

Speciale i: AutoCAD Plant 3D, P&ID diagrammer og dokument koordinering

Øvrige kvalifikationer: Christian K. Andersen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for konstruktionstegninger.

 

Med ansættelserne er afdelingen nu oppe på 20 medarbejdere og forventer, at ansætter flere inden for de næste par måneder.

Process Engineering vil gerne byde Jesper, Pernille, Kristina, Peter og Christian velkommen i One Teamet.

 Hjemmeside

LinkedIN

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.048