23948sdkhjf

Sikker indgang uden partikler - hurtigt og effektivt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Naturlig Desinfektion

CleanAcess slusen blæser partikler af personale og gods med op til 22 m/s. Luften filtreres i lukket system og mulighed for montering UV lamper i kabinen sikre din produktion mod uønsket partikelforurening.

Undgå at bringe smitte med ind i følsom produktion

Følsom produktion og behov for høj hygiejne kræver ekstra opmærksomhed, når det kommer til de ting, vi bringer med derind. Med en indgangssluse med “luft-spuling” og UV lys kan personale, pallegods og helt op til truckstørrelse emner behandles på kort tid.

Vores CleanAcess sluse er designet til at fjerne partikler ved at cirkulere luften forbi hepa filtre og UV lys. Dette er ud fra erfaringer og undersøgelser som viser at kontaminering ofte sker via partikler hvor bakterier mm hæfter sig på. Hvis behandlingen kombineres med UV lys, kan den neutralisere bakterier, virus og svampesporer på tøj mm.

Når personer skal igennem CleanAcess monteret med tændt uv lys, skal de være fuldt tildækkede, med maske og handsker, da UV lyset er skadeligt for hud og øjne. Alternativt kan slusen monteres med luft i kabinen og kun UV i luftcirkuleringsenheden til brug som personalesluse.

CleanAcess laves fra personstørrelse, til pallegods og op til at kunne håndtere gaffeltrucks.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Naturlig Desinfektion

Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark
Naturlig Desinfektion

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111