23948sdkhjf

Lene har betalt Damstahls regninger i 40 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Damstahl a/s

1. juni har bogholderiassistent Lene Juul 40 års jubilæum hos Damstahl. Hun startede som elev med blyantskladde, dele-telefon og 2.800 kroner i månedsløn. I dag, med PC og digitale hjælpemidler, tager Lene gerne 40 år mere hos Damstahl.

For nylig spurgte Lenes mand i spøg, hvad hun ville gøre, hvis Damstahl flytter bogholderiet til Polen.
- Så er vi nødt til at flytte med! lød svaret prompte fra Lene Juul!

Damstahl er den eneste arbejdsplads, hun har haft. Mens Lene gik på handelsskole i 1977, var hun allerede startet som piccoline i kontorerne på Danmarksvej. Efter endt elevtid fik hun tilbudt fast ansættelse. Og har været hos Damstahl siden.
- Virksomheden er jo vokset til mere end dobbelt størrelse i min tid, og mit arbejde har ændret sig meget. I starten skrev jeg alting i hånden i regnskabsbøgerne. Regninger blev betalt med en check, som jeg skrev på skrivemaskinen. Ved mit bord hang drejetelefonen i en sving-arm, så jeg kunne dele den med to kolleger, husker Lene.

Damstahls første PC stod midt i bogholderiet, og man skulle bestille tid, før man fik lov at benytte den. Først fra slutningen af 1990’erne tog det fart med de personlige computere.
- Jeg har haft nogle dejlige år hos Damstahl. Mange af kollegerne har været her i mange år ligesom jeg, så vi kender hinanden godt. Vi kender hinandens familie og har fulgt med i børnenes opvækst, siger Lene.

Altid penge i kassen
Når Lene Juul er glad for at være hos Damstahl, handler det ikke kun om kollegerne. Hun er også rigtig glad for sine opgaver – som sjovt nok ikke har så meget direkte at gøre med rustfri stål.
Lene står bl.a. for at håndtere kollegernes bilag og sørger for rettidig betaling af regninger til alle Damstahls såkaldte ”omkostningskreditorer” - altså alle andre end lige dem, der leverer det rustfri stål.
- Jeg har betalt Damstahls regninger i 40 år. Det er rart at være i en virksomhed, hvor der altid er penge på kontoen, når man skal betale regningerne! siger Lene med et smil.

Når hun tænker tilbage på de 40 år hos Damstahl, mindes Lene med særlig glæde Damstahls 25 årsjubilæum i 1994, med underholdning af Jacob Haugaard og mad af Søren Gericke, og firmaturen til Birmingham i 1997, hvor alle Damstahls danske medarbejdere blev fløjet afsted i et privatfly lejet hos Lars Larsens rejseselskab og holdt firmafest med kollegerne i det engelske datterselskab.

1. juni får Lene Juul nogle flere gode oplevelser hos Damstahl, når hun bliver hentet på hjemadressen i Vitved og senere sammen med sin nærmeste familie sidder til højbords ved en festmiddag i Café Damstahl i Skanderborg. Alle ansatte får denne dag serveret festmiddag til frokost, og Lene har valgt menuen.
Efter middagen fortsætter Lene med reception for kolleger, venner og familie.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Damstahl a/s

Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Danmark
Damstahl a/s

Send til en kollega

0.062