23948sdkhjf

Fremtidens robot

| Medlemsnyhed | Indrykket af Egatec A/S

Egatec fremviser verdens største kollaborative robot på Automationsdag´18

Oplev den 170kg. kollaborative robotløsning til Automationsdag den 8. juni i Odense

Fremtiden er her: en industriel kollaborativ robot

AURA - som udover at være verdens største i sin klasse, også er udstyret med den nyeste teknologi inden for kollaborative robotløsninger.

AURA er 2. generation af kollaborative robotter. AURA kommer nemlig med en revolutionerende ny teknologi, der gør at robotten stopper INDEN berøring, i modsætning til eksisterende på markedet som først stopper ved berøring. Endvidere kan den køre med fuld industriel hastighed, når der ikke er mennesker i nærheden. Så snart der kommer mennesker i nærheden af robotten, nedsætter den hastigheden ned til ”kollaborativ hastighed”. Selve værktøjet på robotten er også helt kollaborativt, hvilket øger sikkerheden maksimalt.

Egatec har siden 2016 været eneforhandler af Comau ´s industrielle robotter, og her er man også begejstret for denne nye teknologi: ”I fremtiden skal mennesker og maskiner kunne arbejde side om side sikkert og produktivt. Denne teknologi undgår enhver sammenstød mellem robot og menneske takket være den indbyggede nærhedssensor, der gør at robotten stopper inden berøring. AURA giver nu virksomheder mulighed for at bruge kollaborativ teknologi i den tunge industri”, udtaler Mads Nychel.

Med AURA har Comau udviklet en løsning der – på sigt - kan anvendes til enhver robot uanset størrelse for at gøre den kollaborativ. Det fungerer ved at man påfører en robot et ekstra lag og derved gør den kollaborativ.

Se hvordan fremtiden ser ud den 8. juni kl. 10-14 hos Egatec. Tilmeld dig nu og få en billet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Egatec A/S

Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark
Egatec A/S

Send til en kollega

0.103