23948sdkhjf

Produkt- og mærkningskontrol i høj klasse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Med I 410-modellen tilbyder MULTIVAC en automatisk og præcis samt hurtig visionløsning. Med højopløsnings- og højdejusterbare liniescannere samt kraftig billedbehandling sikrer kunden en sikker mærknings- og kvalitetskontrol.

Anvendelsesområderne for I 410 dækker fuldstændighedstjek af pakkerne over kontrol af tilstedeværelse samt position på etiketten til kontrol af printet herunder mønster, karaktergenkendelse og –verificering samt kontrol af læsbarhed og koder. Den progressive billedoptagelsesteknologi leverer rigtig gode billeder i høj opløsning, som kan overføres og verificeres, selv ved høj pakkekapacitet.

I 410 med separat udløbsbånd er udført i MULTIVAC Hygienic Design til anvendelse i fødevareindustrien. Pakkerne kan enten tilføres manuelt eller overføres vha. en transportenhed. Motoriseret frasortering af fejlbehæftede pakker overflødiggør krav til trykluft til betjening af kontroludstyret.

Systemet betjenes nemt og enkelt via MULTIVAC HMI 2.0. Er enheden monteret i en pakkelinie, styres den via pakkemaskinens betjeningspanel, og alle processer kontrolleres via en intuitiv 12” LCD-touch-skærm. MULTIVAC Line Control sikrer effektiv linieintegration, og produktskift udføres hurtigt, idet indstillingsparametrene for det enkelte produkt kan lagres. Kontrolresultaterne overføres til også til line-motion styringen på MULTIVAC maskinen, således at udsorterede pakker kan spores og fjernes fra linien. Dette sikrer, at ingen fejlbehæftede pakker når ud til detailbutikken.

“Med baggrund i det modulopbyggede system tilbydes brugerne stor fleksibilitet ved brug af forskellige udsorteringsmuligheder eller visionkontrol som kamera, stregkodelæsere eller følere. I 410 kan konfigureres præcist til specifikke branchekrav,” tilføjer Stefan Korf, produktchef for Inspection Systems hos MULTIVAC Marking & Inspection i Enger.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.118