23948sdkhjf

Lagafors bidrager til kvaliteten i Espresso House eget bageri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lagafors Fabriks AB

Vi hos Lagafors glæder os både over fremgangen og det faktum, at har fået lov til at installere rengøringssystemet i det nye Espresso House Bakery.

Med sine godt 400 coffee shops er Espresso House i dag den førende kaffekæde i de nordiske lande. At kunderne strømmer til skyldes ikke blot den gode kaffe, men også et bredt udbud af bagværk og forskellige brødsorter, alt sammen bagt med kærlighed og omsorg i kædens eget bageri i Malmø. Vi hos Lagafors glæder os både over fremgangen og det faktum, at har fået lov til at installere rengøringssystemet i det nye Espresso House Bakery.

Et helt nyt bageri i Malmø
Hos Espresso House siges baristaen og bageren at være lige vigtige. Kædens popularitet bygger nemlig ikke kun på at tilbyde den bedste kaffeoplevelse, men også de bedste snacks.
Derfor har man længe haft et eget bageri, hvor en snes håndværksbagere forvandler gode råvarer til en lang række smagfulde produkter.
Men Espresso House nøjedes ikke med det. For at sikre en god produktkvalitet og arbejdsmiljø også i fremtiden, har kæden besluttet at investere i et helt nyt bageri i Malmø.

God kvalitet og behandling
Da kvalitet altid har været et nøgleord for Espresso House, faldt det naturligt, at Lagafors fik mulighed for at være med og give tilbud på rengøringssystemet til det nye anlæg.
Pladschef Thomas Edgarn:
– Vi foretog et indkøb med tre leverandører, hvoraf Lagafors var den ene. Vi havde en vis erfaring med deres produkter fra tidligere, dog ikke med et helt system, men med enkeltstående udstyr. At vi til slut valgte Lagafors skyldtes helheden. Dels kunne vi lide produkterne i sig selv, dels var Lagafors hurtigere med at finde alternativer frem og komme med feedback på vores spørgsmål. De har været en god støtte for os gennem hele processen.

Vores samarbejde blev udviklet
Valget faldt på Lagafors centrale rengøringssystem med 5 stk. satellitstationer. Alt er installeret af Lagafors egne teknikere.
– Installationen fungerede supergodt. Også der blev der givet direkte beskeder og intet vrøvl.
Nu har det nye Espresso House Bakery været i gang en tid, og anlægget er godt indkørt. Og alt fungerer som det skal inklusive rengøringssystemet: Thomas Edgarn:
– Både rengøringspersonalet som kvalitetsansvarlige er tilfredse. Desuden klarer vi os med mindre kemi nu end tidligere, hvilket er glædeligt.
Så er spørgsmålet: Ville du anbefale Lagafors’ produkter til andre?
– Vi har fornylig bestemt os for at installere Lagafors automatiske system til rengøring af vores transportband. Det siger vel det hele, slutter Thomas Edgarn af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lagafors Fabriks AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors Fabriks AB

Send til en kollega

0.091