23948sdkhjf

International leverandør af sensorer til niveaumåling.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

Drexelbrook har over 50 års erfaring med udvikling og levering af sensorer til niveaumåling. Vi tilbyder klassiske hydrostatiske målere og niveauvipper, coating resistente niveaumålere, eksempelvis magnetostriktive målere og radar og ultralydsmålere.

Det væsentligste spørgsmål vi har til dig er ”hvilken præcision og hvilken sikkerhed ønsker du?” Den bedste sensor til din niveaumåling afhænger af mange parametre. Det er derfor vores konsulenter altid spørger om du skal måle niveau i brændstof, korn, gylle, mælk, drikke- eller spildevand, kemikalier, saltvand, fødevarer eller om det er noget helt andet der skal måles i.

Det er vores kunder, der har hjulpet os til at være blandt verdens førende producenter af sensorer til niveaumåling. Drexelbrook har altid været en professionel partner i oliebranchen, hvor præcision og sikkerhed er af højeste prioritet. Igennem årene har vi også samarbejdet med globale producenter af føde- og  drikkevarer og med spildevands virksomheder verden over, som ligeledes har stillet høje krav til vores produkter. Det er derfor vi har udviklet produkter, der måler præcist i meget klæbrige substanser som sirup, færdigretter, dyrefoder og slam og det er derfor vi også leverer drikkevandsgodkendt udstyr, ligesom vi har måleudstyr installeret til niveau og åben kanal måling i tusindtal i spildevandsbrancherne.

Drexelbrook sensorer leverer den høje præcision, sikkerhed og målingsstabilitet der kræves, uanset hvilken ledningsevne, viskositet, temperatur og antændelighed dit medie har. Endda nu også med en række produkter der er SIL2 certificerede, så de konstant kan kontrollere sig selv, er beviseligt driftssikre og kalibreringsfri.

Hvis du ikke kender Drexelbrook allerede, så kontakt os og hør hvordan vi kan matche dine krav til kvalitet og pris. Jesper.svensson@ametek.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.16