23948sdkhjf

Robotter i fødevareproduktion - hvor tager udviklingen os hen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Staalcentrum

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Dagen fokuserer på, hvor vi står med udviklingen lige nu og hvilke ønsker industrien har til fremtiden.

Rationaliseringsgevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen, og har en plan for, hvad man ønsker at opnå.

Robocluster og Staalcentrum i regi af FoodNetwork sætter med RobotFood seminaret fokus på robotter og automation i fødevareindustrien. Arrangementet er for fødevarevirksomheder og udstyrsproducenter, der er interesserede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til. Vi har lavet en dag, hvor der vil være mulighed for 'hands-on' oplevelser med robotter og automatisering og samtidig få inspirationsindlæg fra virksomheder, der allerede har erfaringer med robotter.

Arrangementet er torsdag den 14. juni 2018 hos Food Innovation House i Vejle fra klokken 9.30 til ca 15.30. Deltagelse er gratis og der er stadig ledige pladser.

Læs mere og tilmeld dig dette arrangement her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Staalcentrum

Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark
Staalcentrum

Send til en kollega

0.101