23948sdkhjf

LogiDrive – omkostningsbesparelser gennem standardisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

Forskellige gearenheder og motortyper, størrelser, valgmuligheder og gearforhold ender ofte i en lang række forskellige drevversioner og er dermed en betydelig omkostningsfaktor.

En reduktion af antallet af varianter kan føre til optimerede processer og lavere omkostninger. IE4 gearmotorer, der opfylder LogiDrive-standarden er løsningen til intralogistikken.

LogiDrive-systemer er meget effektive, og takket være en Plug & Play-løsning er de ekstremt vedligeholdelsesvenlige og fører til en betydelig reduktion af reservedele. De standardiserede gearmotorvarianter er specielt udviklet til intralogistik og lufthavnsteknologi og er særligt velegnede til at nedbringe antallet af gearmotor versioner. Det kompakte design sparer plads, og det lette aluminiumhus gør det muligt at spare op til 25 % af vægten.

LogiDrive-drivenheder omfatter en IE4-synkronmotor med nominelle moment på op til 5,5 kW, et 2-trins keglegear og en frekvensomformer, der er installeret tæt på motoren. Omformeren er udstyret med en hovedafbryder, en nøglekontakt til isolering af drev fra PLC styring og en retningskontakt til lokal betjening. AS-i og alle gængse feltbus- og industrielle Ethernet-kommunikationssystemer kan integreres. Med en motoreffektivitet i klasse IE4 og en systemeffektivitet i klasse IES2 opnår drevenhederne en fremragende samlet effektivitet - især inden for dellast og hastighed. Dermed tjener de sig selv ind inden for kort tid og reducerer de samlede ejeromkostninger (TCO) betydeligt.

NORD's LogiDrive-drev er udstyret med sikkerhedsfunktionerne STO og SS1 i henhold til DIN EN 61800-5-2 og DIN EN 60204-1 og har en høj overbelastningskapacitet. Da systemet til transportteknologi har en modulær struktur, kan alle drevenheder betjenes individuelt, hvilket reducerer service- og vedligeholdelsesomkostningerne inden for intralogistikken. LogiDrive-drevløsning er velegnet til vandrette transportører, skråtransportører og lodrette transportører. Takket være omfattende certificering kan LogiDrive-systemer installeres uden problemer over hele verden.

Virksomhedens baggrund

Med over 3.600 medarbejdere har NORD DRIVESYSTEMS udviklet, produceret og solgt drevteknologi i over 50 år og er nu en af de globalt ledende fuldserviceudbydere i branchen. Ud over standarddrev leverer NORD anvendelsesspecifikke koncepter og løsninger til specielle krav som f.eks. energibesparende drev eller eksplosionsbeskyttede systemer. I regnskabsåret 2017 beløb det årlige salg sig på 630 mio. euro. NORD har nu datterselskaber og salgspartnere i 89 lande over hele verden. Det tætte salgs- og servicenet sikrer optimal tilgængelighed, hvilket muliggør korte leveringstider og kundeorienteret service. NORD producerer et meget varieret udvalg af drev til drejningsmomenter fra 10 Nm til over 250 kNm, leverer elektriske motorer i effektområdet fra 0,12 kW til 1000 kW og fremstiller frekvensomformere med den krævede effektelektronik på op til 160 kW. Inverterløsninger er tilgængelige for konventionelle styreskabsinstallationer samt decentraliserede, fuldt integrerede drevenheder.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.108