23948sdkhjf

MULTIVAC fejrer åbningen af nye produktionsfaciliteter i Bulgarien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Første produktionsfaciliteter i Østeuropa

Vejle/Bozhurishte, Bulgarien, 7. juni 2018 – I går blev de nye produktionsfaciliteter i MULTIVAC Bulgaria Production Ltd. i Bozhurishte, i nærheden af Sofia, indviet ved en festlig åbningsceremoni. Blandt gæsterne var Bulgariens premierminister, Boyko Borissov, økonomiminister Emil Karanikolov, Gerogi Dimov, borgmester i Bozhurishte samt andre embedsmænd og lokale politikere. Øvrige deltagere i fejringen var CEO i MULTIVAC Hans-Joachim Boekstegers, Group CTO og COO Guido Spix samt Christian Traumann, Group CFO. 

Den nye produktionsenhed, MULTIVAC Bulgaria Production Ltd. med et samlet areal på ca. 20,000 m2 ,ligger i et industriområde i Bozhurishte. Ud over en topmoderne fabrik til fremstilling af MULTIVAC dele omfatter komplekset også et avanceret lager og logistikcenter samt træningsfaciliteter og administration. Foruden det bulgarske datterselskab under ledelse af Trifon Filipov, huser man også et internationalt it servicecenter, strategisk indkøb, design og service. 

Det første spadestik blev taget i september 2016 til en samlet investering på 18.8 mio. Euro og grundlaget for mere end 150 moderne og sikre jobs. Der blev allerede tilbage i 2015 iværksat adskillige initiativer  for at tiltrække unge fagfolk bl.a. inden for it og logistik. 

“Vi er glade for at fejre åbningen af vor første produktionsenhed i Østeuropa her i Bozhurishte efter en opføringsperiode på ca. to et halvt år”, sagde Hans-Joachim Boekstegers, adm. direktør og CEO i MULTIVAC. “I treholdsskift producerer kvalificerede specialister maskindele, som lever op til MULTIVACs kvalitetsstandard. Vi anvender moderne dreje- og fræsemaskiner som vi gør på hovedfabrikken i Tyskland. Blot et par uger efter idriftsættelse, er vi allerede op på fuld kapacitet”. 

Ivaylo Dimitrov, adm. dir. i Bulgaria Production Ltd, tilføjer: “Vi er stolte af, at MULTIVAC koncernen har valgt Bulgarien som stedet for en udvidelse af produktionskapaciteten. Vort mål er at være blandt de mest moderne produktionsenheder i koncernen og med vore specialister at være garant for den høje MULTIVAC standard”. 

Foruden den nye fabrik i Bulgarien har MULTIVAC elleve andre produktionsenheder i Tyskland, Østrig, Spanien, Brasilien, Japan, Finland og USA samt mere end 80 datterselskaber på verdensplan.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.095