23948sdkhjf

Endnu et rekordår for SMC

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Den japanske SMC koncern, som fremstiller og sælger komponenter til industriel automation, fortsætter omsætningsvæksten over hele verden.

Omsætningen i regnskabsåret 2017 nåede 591 milliarder Yen, en stigning på 22,1% sammenlignet med året før. Med dagens vekselkurs svarer det til 34,22 milliarder danske kroner. Stor efterspørgsel på alle markeder og først og fremmest i elektronik- og halvlederindustrien muliggjorde denne stigning. Henrik Bonde Jespersen, salg- og marketingchef i det danske datterselskab SMC Danmark A/S, fortæller, at tendenser inden for automation viser sig tidligt i konjunkturcyklerne og ser endnu ingen tegn på mindsket efterspørgsel. Tværtimod bugner ordrebøgerne mere end nogensinde.

Adspurgt om det er pneumatikprodukterne eller de elektriske produkter, som står for den største stigning, fortsætter Henrik Bonde Jespersen: ”Pneumatikprodukterne (trykluftskomponenter) udgør stadig den klart største del af salget, men i procent oplever vi den største stigning med de elektriske lineære enheder. Vi ser også, at traditionel industri moderniserer sine applikationer og i den forbindelse sætter kunderne pris på vores ekspertise indenfor energismarte løsninger til trykluftsystemer.”

Med hensyn til den fremtidige konjunktursituation forventer Henrik Bonde Jespersen, at trykket i næste regnskabsår mindskes på koncernniveau. Men behovet for automationsløsninger forventes at stige, hvorfor også FY18 forventes at give øget omsætning.

SMC fremstiller og sælger komponenter til industriel automation over hele verden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.112