23948sdkhjf

Succesen fra ÅF i Sverige udnyttes nu også i den danske forsyningsbranche

| Medlemsnyhed | Indrykket af ÅF

Koncernen ÅF udbreder kompetencerne indenfor forsyningsbranchen i Danmark.

I maj 2018 modtog ÅF en stor automationsopgave på ca. EUR 20 millioner til Henriksdal Wastewater Treatment i Stockholm. Projektet starter i 2018 og løber helt til 2026. ÅF er projektleder på projektet, de står for alt projekt management, projekt planlægning til levering af programmering og hardware, installation og idriftsættelse. ÅF råder over et stort skandinavisk netværk af specialister, og har hjulpet mange kunder med rådgivning, projektering og levering af både mekaniske og el-tekniske installationer. Renseanlægget til Henriksdal Wastewater Treatment er sprængt ind i selve Henriksdalsberget og er det største renseanlæg i Sverige. Antal tilsluttede PE er over 1.600.000.

Projektet i forsyningsbranchen er vigtigt for ÅF og salgschef Christina Høyer roser valget af ÅF som leverandør. Når projekter som dette for Stockholm Vatten ender på bordet vil hele ÅF som organisation arbejde på projektet: ”Vi er stærkt repræsenteret i forsyningsbranchen i Sverige og Norge-, derfor ser vi frem til at have et professionelt samarbejde i den danske forsyningsbranche”.

I ÅF er ekspertisen indenfor forsyningsbranchen stor, derfor kan der bl.a. tilbydes ydelser i form af IT, automation, eltekniske og mekaniske opgaver etc. Christina Høyer udtaler: ”Vi vil gerne have mere indflydelse på den danske forsyningsbranche – mere end vi har i dag. Derfor, hvis man gerne vil hilse på, se vores referencer eller blot sludre over en kop kaffe, kan vi træffes på Spildevands Teknisk Forenings årsmøde d. 15. juni i Esbjerg".

ÅF i Danmark har ca. 500 medarbejdere og kontorer i København, Kolding, Kalundborg, Aarhus, Randers og Herning. Globalt har ÅF mere end 10.000 medarbejdere og er repræsenteret i 30 lande.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ÅF

Lyskær 3F
2730 Herlev
Danmark
ÅF

Send til en kollega

0.127