23948sdkhjf

SMC stadig i førerposition med ny og forbedret præcisionsslæde

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

SMC har lanceret en præcisionsslæde, der anses for at være markedets mest præcise, kompakte og stabile. Mulighederne bliver flere og resultaterne bliver fremragende.

MXQ-Z er den seneste tilføjelse til SMC’s serie af præcisionsslæder og tilbyder kunder et fremtidssikret produkt, der er ideelt til præcisionsarbejde på minimal plads.

Uovertruffen præcision

MXQ-Z har flere fremragende funktioner, som kunderne kan vælge imellem. Herunder fire forskellige varianter og muligheder for flere slaglængder, så de passer til enhver opgave. En variant er MXQ*B, som giver høj stivhed på trods af, at den har samme størrelse som standardmodellen, hvilket gør den til markedets mest præcise præcisionsslæde af sin art.

Denne nyeste version af MXQ-Z har som standard en centraliseret slaglængdejustering. Som ekstra fleksibilitet er det nemt at bestille en række af ekstraordinære funktioner herunder for eksempel dobbelt slaglængde.

Salgs- og marketingchef fra SMC Danmark Henrik Bonde Jespersen siger: "Som den oprindelige opfinder af slæder har SMC altid stået i spidsen, hvad angår design af denne type produkter. Den nye MXQ-Z generation er bare det nyeste skud på stammen i et i forvejen etableret sortiment af slædeløsninger, der giver vores kunder flere muligheder. Samtidig er de med til at opgradere kundernes produktion, så den er klar - ikke kun til i morgen, men til fremtiden."

Stabilitet og styrke helt i top

Den nye MXQ-Z beholder de nyttige egenskaber som de tidligere varianter, herunder dobbelt stempelstang, der leverer meget ensartet slaglængdekarakteristika samtidigt med, at den er utroligt stærk.

Den lave indbygningshøjde giver et utroligt lavt tyngdepunkt, som gør serien ekstremt stabil og modstandsdygtig over for afbøjninger og påvirkninger i øvrigt.

Samlet set tilbyder MXQ-Z utrolig stabilitet og driftssikkerhed og er velegnet i mange applikationer såsom positionering af emner, friktionsfrie bevægelser og pick and place-opgaver.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.124