23948sdkhjf

Forstår kundernes behov gennem tæt samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Kundernes og brugernes behov er udgangspunktet for vores løsninger. Vi arbejder åbent og tillidsfuldt med vores kunder, så de kan træffe oplyste valg og implementere de bedste løsninger.

KEN HYGIENE SYSTEMS har for nyligt haft besøg af en fødevareproducent for at udføre en testvask af deres eget procesudstyr med vores vasketeknologi. Fødevareproducenten havde forud for besøget sendt stativer med røget fødevaremateriale til vores fabrik i Brobyværk på Fyn, hvor vasketesten skulle udføres.

Selve vasketesten blev gennemført i tæt samarbejde med en gruppe repræsentanter fra fødevareproducenten. Undervejs i processen fik repræsentanterne indsigt i de muligheder, der er i vores vasketeknologi. Resultatet af vasketesten gav dem ligeledes vished for, at vores vasketeknologi lever op til deres strenge krav til hygiejne.

Derudover gav vasketesten også anledning til en rigtig god og relevant diskussion omkring hygiejne, som har givet os en stor indsigt i deres daglige hygiejnemål. Med udgangspunkt i den tætte dialog, vi har haft med fødevareproducenten, har det været muligt at sammensætte nøjagtig den vaskeløsning, der løser deres udfordring mest optimalt.

For os handler hygiejne om mere end renhed. Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at hygiejneprocessen bliver en effektiv, integreret del af produktionsflowet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Send til en kollega

0.103