23948sdkhjf

teknatex ApS har stor succes med salg af perma STAR smøreenheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknatex ApS

perma tec er verdens største leverandør af enkeltpunkt smøresystemer.

Begge perma STAR modellerne er den førende elektromekaniske enkeltpunkt smøreenhed, som helt nøjagtigt giver den indstillede smøremængde, uafhængigt af miljø og omgivelsestemperatur.

perma STAR VARIO arbejder helt automatisk, uafhængigt af temperatur og meget præcist. Systemet består af en elektromekanisk drivenhed, en smøremiddelbeholder (LC) og en batteripakke.
Den ønskede udløbsperiode og LC-størrelse kan let vælges med trykknappen og er umiddelbart synlig i displayet. Den aktuelle driftsstatus er angivet på displayet og via LED-indikatorlamperne (rød / grøn), som er synlige fra afstand.

perma STAR CONTROL er ekstern/PLC styret og kan nemt integreres i maskiner med ekstern strømforsyning. Driftsstatus kan overføres til PLC. Smøresystemet tilbyder to driftsformer - TIME og IMPULSE - for mere fleksibilitet. I TIME-tilstand udføres udladninger kun, når maskinen er i drift. I IMPULSE-tilstand udlader systemet en foruddefineret smøremiddelmængde hver gang ekstern strøm anvendes. Den ønskede tilstand kan vælges via displayet. perma STAR CONTROL består af en elektromekanisk drivenhed med LCD display og en LC enhed.
LC beholderne fås i tre forskellige størrelser 60 cm³, 120 cm³, 250 cm³ og passer til begge modeller. Systemet udleder nøjagtige mængder uafhængigt af temperatur og op til 6 bar.

Teknatex ApS er Dansk forhandler og lagerførende af hele perma tec programmet.
Kontakt os for et tilbud eller et salgsbesøg.
Telefon +45 45 76 01 07
E-mail:  info@teknatex.dk

teknatex ApS
perma tec

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknatex ApS

Bøgeskovvej 6
3490 Kvistgård
Danmark
Teknatex ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063