23948sdkhjf

Uglvig og Skelmose samler tropperne i et selskab - Skelmose

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skelmose ApS

Vi har valgt at vores brand og navn er Skelmose, som nu på 30. år især er kendt for at rekruttere direktører, ledere og specialister til industrien og byggebranchen.

Formålet med at samle tropperne, er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED. Netop FAGLIGHEDEN i, at vi som headhuntere og rekrutteringskonsulenter har et indgående kendskab til de stillingstyper, som vi arbejder med og rådgiver om, har været basis for opdelingen i de 2 selskaber.
 
Vi headhunter årligt 10-15 direktører/chefer, 10-15 bygningsingeniører og 5-10 økonomichefer, hvilket giver en faglighed for at vurdere kandidaterne, så de matcher kundens behov og ønsker, fordi vi hvert år interviewer 50-75 kandidater til den type jobs.
 
Det giver os det knowhow og den GRUNDIGHED, som er til fordel for vores kunder, og en TRYGHED om de kandidater, vi anbefaler.
 
Det tror vi stadig på.
 
Specialiseringen ligger jo hos de partnere, som arbejder med bestemte stillingstyper og opbygger faglighed og erfaring i bestemte brancher. Den er personrelateret. Da vi stadig er de samme personer, men nu i ét selskab, Skelmose, tror vi på, at vi styrker dette ved at samle tropperne.
 
Erfaringerne fra Uglvig (siden 2008) med andre brancher i både den private og offentlige sektor, samt jobs inden for økonomi, IT, HR m.v. sammenholdt med Skelmoses erfaringer fra industrien og byggebranchen vil give en synergi og betyde, at vi nu stærkere og mere kompetent kan løse rekrutteringsbehovet af direktører, ledere og specialister inden for alle funktionsområder.
 
Kontakt Aksel Jensen på 4084 0133 eller Kim Frandsen på 6014 8043 for en snak herom - og få rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED - TRYGHED

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skelmose ApS

Porsholtparken 7
6740 Bramming
Danmark
Skelmose ApS

Send til en kollega

0.145