23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC certificerer færøsk installatør med speciale i industriel automation

Leif Mohr har gennemgået SMC Danmark A/S’s uddannelsesprogram i rådgivning om og salg af SMC-løsninger. Firma Leif Mohr kan derfor nu kalde sig Certificeret SMC Partner.

El-installatørfirmaet Leif Mohr servicerer, installerer og reparerer automationsløsninger og elinstallationer hos kunder primært i skibs- og fødevarebrancherne. Her er det 83 år gamle firma kendt for sin bundsolide erfaring og vedholdende fremsynethed med speciale særligt i kompressorer og procesløsninger.

Med eget værksted, butik, lager og installatører er Leif Mohr med 92 mand i beskæftigelse en hurtig og seriøs leverandør af SMC-produkter til kunder på Færøerne.

Ved at gennemgå en uddannelse på fire moduler har Leif Mohr opnået dels et dybere indblik i SMC’s 700.000 varenumre store produktprogram til automationsløsninger dels en gennemgang af de nyeste tendenser indenfor automation.

”Idet Leif Mohr vælger at gennemføre vores uddannelse bestyrkes vi i overbevisningen om, at Leif Mohr ønsker at yde den bedste rådgivning og service for kunderne i samarbejde med os”, siger Henrik Bonde Jespersen, der er ansvarlig for partneruddannelserne hos SMC Danmark A/S.

Med partnercertificeringen i bagagen og det store produktprogram fra SMC Danmark A/S giver Leif Mohr nu kunderne endnu bedre mulighed for sparring om alle typer opgaver samt hurtig levering fra eget lager.

På billede ses salg- og marketingchef fra SMC Henrik Bonde Jespersen (tv.) overrække symbolet på partnercertifikatet til salgscheferne Andrias Joensen og Hallur Poulsen fra Leif Mohr.

Se flere af SMC's forhandlere.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.062