23948sdkhjf

Gearservice og transmissioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kaltech Gearservice ApS

Vi reparerer og renoverer alle former for transmissioner. Det er faktisk en af vores spidskompetencer. Vi bestræber os altid på, at bruge de originale reservedele.

KALTECH er med sine snart 20 års erfaring i branchen, blevet ekspert på reparation og servicering af alle former for transmissioner, pumper og procesudstyr. Det kan være alt fra store reparationer af gear og maskiner til mindre arbejdsopgaver med vedligeholdelse og servicering.
KALTECH har nogle af branchens absolut dygtigste og engagerede medarbejdere, som sikrer den perfekte løsning til vores kunder.
Vi er kendt, som dem, der bliver på opgaven, indtil den er løst – også selvom det er uden for normale arbejdstider. Dette sikrer minimum afbrydelse i din produktion.
Det er i øjeblikket en stor udfordring at finde kvalificeret arbejdskraft i branchen. Hos KALTECH har vi stort fokus på, at få uddannet dygtige industriteknikere, som både kan betjene manuelle og styrede maskiner samt udføre kompliceret montagearbejde.
 
Vi har indgået et tæt samarbejde med vores leverandører
For at sikre de bedste materialer og komponenter, har KALTECH indgået et tæt samarbejde med førende forhandlere af transmissionskomponenter, lejer o.l.
Vores samarbejdspartneres brede produktpaletter giver os mulighed for, at vi konstant kan forbedre vores serviceydelser. Derfor kan vi altid tilbyde dig de allerbedste produkter og den bedste service. 

KALTECH er certificeret i ISO 9001:2015 og TS29001 kvalitetsledelsessystem
Noget af det vigtigste, ved at arbejde i et godkendt kvalitetssystem er, at kunderne på forhånd kan være sikre på, at alle processer, såvel i værksted som i administration, er styret af procedurer der sikrer kvalitet og sporbarhed.


Vi kan udføre alt fra store reparationer af transmissioner og maskiner til vedligeholdelse og servicering. Vi tilstræber os altid på, at kunne være hos Jer hurtigt, hvis et akut behov opstår.
Du kan kontakte os på:

tlf.: +45 3536 0520

e-mail: info@kaltechgear.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kaltech Gearservice ApS

Jernholmen 2-4C
2650 Hvidovre
Danmark
Kaltech Gearservice ApS

Send til en kollega

0.111