23948sdkhjf

Ekstrem robust og kosteffektiv wiretræk encoder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

D120 til udendørs applikationer

Ekstrem robust og kosteffektiv wiretræk encoder D120 til udendørs applikationer – måleområde 3-10 m

De nye wiretræk encodere fra Kübler er både yderst robuste og meget alsidige.

De har en høj beskyttelsesgrad på IP69k og et bredt temperaturområde på -40 °C / + 85 °C. Wire i rustfri stål med forskellige diametre fra 0,5 til 1,5 mm og forskellige fastgørelsessystemer (clips, M4 tråd og ring) er yderligere væsentlige egenskaber. Alle disse egenskaber sikrer drift i ekstremt hårde omgivelser. 

Huset er lavet af titanium-anodiseret aluminium. Encoderne alsidighed afspejles også i valg af konstruktioner. Åbent hus, lukket hus eller hus med perforeret metalplade. De har derfor en lang levetid og er pålidelig drift - især i de allerhårdeste omgivelser. 

D120 wiretræk encoderne er designet til et måleområde på 3-10 meter. Den høje linearitet på ± 0,1% garanterer høj ydelse. De kan også fås med analoge udgange fra 0…5 V, 0…10 V og 4 … 20 mA, potentiometer og et CANopen-interface. 

Sikkerheden er der også blevet taget hånd om. Alle udgange er tilgængelige som redundante varianter, en yderligere fordel ved disse nye wiretræk encodere. De sikrer således høj tilgængelighed, hvilket sparer tid og penge. 

Tilslutning fås med enten radialkabel (IP69k) eller med M12-stik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.108