23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode løsninger baseret på godt samarbejde

Samarbejdet mellem Carsoe A/S og Tick Cad blev indgået for godt et år siden, hvor Carsoe A/S fik behovet for at levere større og mere komplekse totalløsninger til fødevareindustrien.

Samarbejdet mellem Carsoe A/S og Tick Cad blev indgået for godt et år siden, hvor Carsoe A/S fik behovet for at levere større og mere komplekse totalløsninger til fødevareindustrien.
 
Udvikling skaber nye behov
Med den positive vækst fulgte efterspørgslen på en løsning, der kunne integrere CAD-data fra forskellige CAD-systemer, håndtere store layouts og give adgang til brugere i både salgs og projektfasen.
 
Resultatet blev en løsning baseret på Autodesks Product Design & Manufacturing Collection, der indeholder værktøjer til understøttelse af hele salgs- og kommunikationsfasen, og som en ekstra gevinst har det vist sig også at skabe stor værdi i udviklings-og leveringsfasen via online adgang for alle deltagere på en fælles platform.
 
”Løsningen har allerede vist sin værdi, både i forhold til at kunne præsentere kunder for store layouts, og i forhold til at kunne dele 3D data effektiv i udførelsesfasen. Det har været en stor fordel at både data fra vores eksisterende Solid Works Platform og andre formater har kunnet integreres helt uden problemer – vi har endvidere brugt løsningen som basis for er VR-præsentation for kunder" udtaler Rasmus Jannick Bredahl Hansen.
 
Vært ved Autodesk R2019 lancering
Samarbejdet med Carsoe A/S har senest budt på et dagsarrangement for interesserede i 3D scanning og Inventor, hvor der også var rundvisning i virksomhedens moderne produktionshaller.
 
For information omkring forretningsløsninger baseret på CAD kontakt Tick Cad på tlf. 72 118 184

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Send til en kollega

0.047