23948sdkhjf

Lagafors støtter teamet fra Rynkeby - både i cykelsadlen og på juicefabrikken i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lagafors Fabriks AB

En vigtig indsats som giver venner for livet

Hvert år samler de idealistiske kræfter i Team Rynkeby Norden næsten 100 millioner kroner ind til forskning, der bekæmper cancer hos børn. Nu på lørdag starter finalen på årets indsats - den ugelange manifestation, hvor 48 nordiske hold, i alt 1.900 cyklister og 450 funktionærer, skal cykle til Paris.
Lagafors er med og støtter Team Rynkeby God Morgon Halland for tredje år i træk og ønsker dem alle succes, både på vejen og med indsamlingen.

En vigtig indsats som giver venner for livet
En af deltagerne i årets hallandske hold er Mia Sinås Josefsson, som siden efteråret har brugt mange timer hver uge på dels at samle penge ind, dels at forberede sig på cyklingen. Men det er det værd, ifølge Mia:
– Det er sjovt at gøre noget godt for andre og sammen med andre. Det giver venner og erfaringer for livet, samtidig med at man selv får mulighed for at komme i rigtig god form. Jeg kan virkelig anbefale dette!
Alt sker på idealistisk grundlag. Deltagerne bekoster selv deres cykel og øvrigt udstyr, ligesom alle rejser. Sammen med de øvrige har Mia både medvirket ved en masse forskellige events og skaffet sponsorer blandt virksomhederne - for eksempel Lagafors, som nu er med og støtter projektet for tredje år i træk.

Familien Josefsson er med for tredje gang
Tredje år i træk gælder også for familien Josefsson. Mias mand Mikael har været med og cyklet to gange tidligere. Nu finder man ham med i serviceteamet, og i den rolle bidrager han til, at årets cyklister når hele vejen til målet i Paris.
Apropos mål: I fjor havde Lagafors det privilegium at få installeret rengøringssystemet på Rynkebys nye juicefabrik uden for Odense i Danmark. Det arbejde er kommet i mål, nu krydser vi fingre for at også kampen mod cancer hos børn snart kan siges at have nået hele vejen. Derfor vil vi støtte Mia og hendes teamkammerater hele vejen frem til målet. Du kan også følge deres rejse på dette link.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lagafors Fabriks AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors Fabriks AB

Send til en kollega

0.162