23948sdkhjf

cph er en del af inovationseliten i Tyskland indenfor lim

| Medlemsnyhed | Indrykket af EB Teknik Borup A/S

Den 29. juni blev cph tildelt en innovationspris, der belønner mellemstore virksomheder under top 100 som de mest innovative i Tyskland.

"Smid det i kloakken" - med denne sætning i 1975 startede alt. Den nuværende administrerende direktør og grundlæggeren af ​​cph Deutschland Chemie GmbH vovede den modige sætning på et tidspunkt og foreslog et erfarent bryggeri at bortskaffe det ubrugelige klæbemiddel på grund af en produktionsfejl. "Problemet": Klæbemidlet var fuldstændigt bionedbrydeligt. Dette var den vellykkede start på en produktstrategi, der er skræddersyet til miljøkompatibilitet i mere end 40 år.

10.000 flasker pr. Sekund

cph Deutschland Chemie er en af ​​pionererne inden for udvikling og fremstilling af industrielle klæbemidler og er verdensmarkedet førende inden for etiketlim: hvert sekund bliver 10.000 flasker etiketteret med en cph lim. På et tidligt tidspunkt forpligtede virksomheden sig til at produkterne skulle være bæredygtige "Fra starten har vi været koncentreret om vores produkters miljøvenlighed," forklarer Dr. Gerwin Schüttpelz, administrerende direktør for Top 100-firmaet. Hans firma bragte i 1983 det første biologisk nedbrydelige etiket klæbemiddel på markedet, og også med zink og borax-fri etiketklæbemidler var virksomheden en pioner. I dag indeholder deres  porteføljen mere end 300 vandbaserede klæbemidler og 50 typer smeltelime, herunder det første bioafbrydelige. Eventuelle oplysninger, som bidrager til en miljøvenlig udvikling, udnyttes..

cph Deutscland Chemie er repræsenteret i Skandinavien af ​​EB Teknik Borup A/S.

Innovation udover produktudvikling


Men innovation refererer ikke kun til produktudvikling - "40% af salget genererer vi med produkter yngre end 2 år" - men vi går ud over det. Distributionskanalerne skal derfor også være så miljøvenlige som muligt, da cph leverer varer i 103 lande og er markedsleder i Afrika. "Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre vores carbon footprint i godstransporten," siger Schüttpelz. På familiefirmaet i Essen vil der ske et generationsskift inden for: kort tid og hans søn vil overtage virksomheden. I lyset heraf opnår emnet for digitalisering også nyt momentum.

Top 100: konkurrencen


Siden 1993 har Compamedia tildelt Top 100-mærke til særlig innovativ styrke og over gennemsnittet innovationssucces til mellemstore virksomheder. Den videnskabelige retning har været i hænderne på Prof. Dr. Nikolaus Franke siden 2002. Franke er grundlæggeren af ​​Institut for Entreprenørskab og Innovation ved Wien Universitetsøkonomi. Mentoren for Top 100 er videnskabsjournalisten Ranga Yogeshwar. Projektpartnerne er Fraunhofer Society for Promotion of applied research og BVMW. Som mediepartner ledsager manager magazin, Impulse og W & V virksomhedens sammenligning. Mere information på www.top100.de.
 
Ranga Yogeshwar præsenterer Gerwin Schüttpelz, som er ejer og administrerende direktør for cph Germany, den eftertragtede Top 100 Award.
 
Lab team cph:
Ikke alene er lab teamet på cph, som arbejder på innovative klæbende løsninger dagligt, glæder sig over prisen for de top 100 virksomheder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
EB Teknik Borup A/S

Bækgårdsvej 47
4140 Borup
Danmark
EB Teknik Borup A/S

Billeder & videoer

TOP 100Lap team cph

Send til en kollega

0.117