23948sdkhjf

Omkostningseffektive pakkeløsninger til brød og snacks

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På iba, der finder sted i München d. 15.-20. september 2018, præsenterer MULTIVAC en komplet række pakkeløsninger til brød, bagerivarer, kiks og snacks. Ud over to kammer-maskiner vises også en kompakt dybtrækningsmaskine og traysealer

I bageriindustrien er der en klar trend væk fra frosne produkter hen mod MAP-pakker. MAP-pakker har beviseligt fordele, specielt i forhold til den overordnede logistikkæde, idet mange MAP-pakkede brødprodukter kan opbevares uden ekstra køl. MULTIVAC leverer dybtrækningsmaskiner, traysealere og kammermaskiner til MAP-pakning af en lang række produkter. På messen udstilles forskellige kompakte maskinmodeller til produktion af MAP-pakker:

R 085 e-concept dybtrækningsmaskine gør det nemt for mindre virksomheder at indføre specielt automatisk pakning i dybtræk. Det åbner for muligheden for at producere små serier af mange forskellige brødprodukter i attraktive emballager tilpasset det individuelle produkt. Der kræves ikke vand- eller tryklufttilslutning til maskinen, hvilket betyder at den er meget fleksibel i produktionen. Med en bred vifte af optioner kan den nemt tilpasses kundens specifikke behov.

Den halvautomatiske T 250 traysealer er velegnet til pakning af bagerivarer og snaks i små serier. Det kompakte og mobile design gør denne model meget fleksibel, og den er kendetegnet ved det særlige hygiejnedesign, nem betjening og førsteklasses pakkekvalitet. Der er taget højde for ergonomien vha. en automatisk trayskuffe.

Inden for kammermaskiner viser MULTIVAC to højkapacitets- og samtidig alsidige løsninger. C 350 kammermaskinen er udstyret med to svejseskinner, som gør brugen mere fleksibel. Som det er tilfældet med alle vakuummaskiner fra MULTIVAC, er C 350 også nem at betjene, rengøre og servicere. Evakuerings- og gasskylningsprocesserne er trykstyrede og dermed sikres reproducerbar pakkekvalitet.

Den økonomiske BASELINE P 300 bordmodel er specielt velegnet til pakning af større produkter grundet det rummelige kammer (420 x 425 x 170 mm) og det kompakte design gør den meget fleksibel.  

 

Mød Multivac A/S til IBA 2018 på stand hal B1, stand nr. 351.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.144